Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Moderne design Woodstyle warmwaterradiator met houten deksel

Code: WOODSTYLE
€ 2.331,00 € 3.497,00 -33%
inclusief BTW

madein_italy


- +
Levertijden
20/25 werkdagen
Garantie
2 jaar
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Xò by Metalform Design esclusiva Viadurini
Moderne design Woodstyle warmwaterradiator met houten deksel
HOE EEN ONTWERPERRADIATOR TE KIEZEN VOLGENS DE METINGEN VAN UW KAMER
VIERKANTE METERS * VEREIST VERMOGEN (Watt) **
6 m² 520 W.
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens werden verwerkt met een kamerhoogte van 2,70 m.
** de verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en kunnen variëren afhankelijk van de constructie en de milieukenmerken van het gebouw. Neem voor meer informatie contact op met een technicus.

Heetwaterradiator met deksel van echt hout. De radiator in houtstijl ziet er fantastisch uit, waar u ook besluit om hem te plaatsen, van rustieke en retro-stijl kamers tot modernere kamers. Gemaakt met de beste kwaliteit Italiaanse materialen, wordt Woodstyle gekenmerkt door een kostbaar handgemaakt lassen. Op verzoek kunt u uw radiator aanpassen met de Chromotherapy-set met op afstand bestuurde snelheid en helderheid. Verschillende maten zijn beschikbaar; kies de beste die bij u past!
Verticale versie met mogelijke horizontale installatie.

materialen:
  • Houten deksel
  • Verborgen stalen radiator

Houd er rekening mee dat alle kleppen, inclusief de afsluitklep, niet bij de prijs zijn inbegrepen. Als u ze wilt kopen, vraag dan een offerte aan en stuur een e-mail naar info@viadurini.co.uk

CROMOTHERAPIE : Kleuren helpen het lichaam en de geest bij het vinden van hun natuurlijke balans. Elke kleur wordt geassocieerd met specifieke psychische en spirituele kenmerken en heeft een speciaal effect op ons lichaam.

Rood : het is de perfecte kleur voor diegenen die behoefte hebben aan warmte, intensiteit en levendigheid.
Blauw : het ontspant, inspireert en geeft een gevoel van vrede en rust.
Paars : de kleur van energie.
Geel : de kleur van de zon en van vitaliteit.
Oranje : omdat het een warme kleur heeft, drukt oranje sereniteit, enthousiasme en geluk uit.
Groen : de kleur van de natuur, van het leven, van frisheid en bewapening.

Als u de Chromotherapie-set aan uw radiator wilt toevoegen, inclusief op afstand bestuurde intensiteit en snelheid, stuur dan een e-mail en vraag een offerte aan op info@viadurini.co.uk

AANDACHT! Elk model kan zonder verdere tussenkomst op reeds bestaande systemen worden gemonteerd. Dankzij Viadurini is 'maatwerk' het nieuwe wachtwoord! Als u geïnteresseerd bent in een op maat gemaakte radiator, stuur dan een e-mail en vraag een offerte aan op info@viadurini.co.uk

TECHNISCH ADVIES : Om de radiator in zijn beste staat te houden, raden we je aan om alle kleppen te monteren met teflon-tape in plaats van hennep, tijdens de installatie.

Viadurini kondigt met trots de lauch van de nieuwe collectie Design Radiators aan. Design Radiators is het resultaat van de samenwerking tussen Viadurini en een van de belangrijkste Italiaanse bedrijven met meer dan 30 jaar ervaring.
Het ontmoetingspunt tussen de oorspronkelijke Italiaanse traditie en het internationale succes van de Viadurini brengt een collectie van 33 stukken voort, beschikbaar in meer dan 100 verschillende opties. Deze nieuwe collectie schudt de lineaire eigenschappen van de klassieke radiatoren op en biedt originele producten om elke kamer en elke ruimte te verfraaien en te decoreren. De collectie is geïnspireerd op hedendaagse kunst en op de laatste Europese trends. Hoe zit het met de materialen? Alleen de beste kwaliteit Italiaanse materialen worden gebruikt.
Dankzij Viadurini is een hoog niveau van aanpassing mogelijk met deze collectie. De radiatoren passen zich eindelijk aan jou aan!
Kleuren, patronen en maten kunnen worden gepersonaliseerd. Bovendien zijn alle producten uit de Design Radiators-collectie verkrijgbaar met een groter vermogen ten opzichte van de standaardradiatoren. Er circuleert meer water en onze radiatoren geven meer warmte af dan normale radiatoren. Hun vermogen gaat van 500W tot 2.400 W. Omdat ze extreem veelzijdig zijn, zijn ze de beste ontwerpoplossingen voor grote ruimtes.

De laatst bekeken producten