Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Moderne, verchroomde, decoratieve radiator, circulaire vorm Circlestyle van 332 watt

Code: CIRCLESTYLE
€ 2.985,00 € 4.277,00 -30%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
H.750 mm x L.650 mm x Inter.50 mm
Levertijden
20/25 werkdagen
Garantie
2 jaar
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Xò by Metalform Design esclusiva Viadurini
Moderne verchroomde decoratieve radiator met circulaire vorm Circlestyle
HOE KIES JE DE TERMOARREDO VOLGENS DE AFMETINGEN VAN JE KAMER
VIERKANTE METERS * NOODZAKELIJKE KRACHT (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een hoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de milieukenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.
Buisvormige hydraulische stralingsplaat, met een originele ronde vorm. Verchroomd stalen radiator die een vleugje elegantie geeft aan uw huis. Uitsluitend gemaakt met Italiaanse materialen. De bijzonderheid van dit verwarmde handdoekenrek is dat alle lassen met de hand worden gemaakt.

materiaal:
- staal

Let op: de kleppen en de houder zijn uitgesloten, om ze te ontvangen, vraag een offerte aan naar: clienti@viadurini.it

BELANGRIJK : Alle ontwerpmodellen kunnen worden geïnstalleerd op bestaande systemen zonder muur- of hydraulische ingrepen, de verwarmde radiatoren zullen dezelfde interaxen gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn, aangezien personalisatie het nieuwe woord is! Als u een gepersonaliseerde radiator wilt, hoeft u alleen maar een offerte aan te vragen bij: clienti@viadurini.it

TECHNISCH ADVIES : om het product in de beste omstandigheden te houden na verloop van tijd is het een zorg tijdens de installatie om alle thermostatische kranen met teflon te monteren en niet met hennep

Viadurini kondigt trots de lancering aan van haar nieuwe collectie radiatoren voor woningmeubilair , ontstaan ​​uit de samenwerking met Metalform , een van de belangrijkste bedrijven die al meer dan 30 jaar thermo 100% Italiaans handgemaakt meubilair vervaardigt.
De combinatie van de authentieke Italiaanse productietraditie en het internationale succes van Viadurini als luxueuze e-commerce voor thuis, geeft een collectie van 33 modellen die beschikbaar zijn in meer dan 100 varianten die de klassieke lijnen van de uitstralende elementen omverwerpen en zo originele producten creëren. creatieven die in staat zijn om elke ruimte op te smukken en in te richten. De collectie haalt zijn inspiratie rechtstreeks uit hedendaagse kunst en uit de nieuwste trends die Europa doorkruisen. De materialen? Alleen de beste zoals gezegd van Italiaanse oorsprong en lassen van alle met de hand gemaakte metaallegeringen.
Een andere technologische revolutie mogelijk met deze Metalform- collectie van Viadurini is personalisatie. Vandaag zijn de radiatoren die zich aan u aanpassen!
Kleuren, patronen, patronen en maten volledig aangepast om zelfs geen bouwwerkzaamheden thuis te hoeven doen. Ten slotte kunnen alle producten die Metalform in samenwerking met Viadurini heeft gemaakt, met een hoger vermogen dan de standaard worden aangevraagd. Dankzij hun coating circuleert meer water en dus geeft het product meer warmte af. Het vermogen varieert van 500 W tot 2.4000 W. Veelzijdig in plaatsing en ook ideaal voor grote kamers vanwege de kenmerken van de calorische opbrengst met een minimaal watergehalte.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten