Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

My Home Collection bedden, tafels en fauteuils van design-Viadurini

My Home Collection is veel meer dan een bedrijf, het is een stukje Italiaanse geschiedenis die bestaat uit vele handen en veel ideeën van nederige en gepassioneerde mensen voor hun werk.
De geschiedenis is een geschiedenis van vakmanschap , liefde voor details en constant onderzoek naar oplossingen die perfect passen in het interieur van het hele huis. Vanuit de woonkamer waar we modulaire banken , poltronicine en tafels vinden die uw woonkamer gezellig maken om 's avonds in het gezelschap van vrienden door te brengen. Een voorbeeld van de Pretty-tafels, geïnspireerd op de vorm van de cirkel, het symbool van continuïteit en de cycliciteit van het leven, is gemaakt in verschillende groottes om aan alle behoeften te voldoen. De keuze is aan u of u deze tabellen samen of apart samenstelt.
Als voor de slaapkamer, zult u designerbedden als Bubble, gewild vanwege hun eenvoud die u begeleidt niet alleen in de zachte armen van Morpheus, maar ook je gezelschap houden die houdt om te werken of te lezen zonder uit bed te wijten aan het hoofd met kussens in veren.
Elementen van meubels met unieke details en verrassende materialen om een ​​altijd aanwezige stijl te creëren die emoties opwekt en je in staat stelt om een ​​privéwereld in elk onderdeel te bedenken en te ontwerpen.
Elk product van dit bedrijf is 100% gecertificeerd in Italië, dankzij de registratie van het bedrijf in het nationale register van Italiaanse producenten.