Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Italiaanse Designer Custom Made Meubelen

Op Viadurini kunt u vragen om de 'op maat gemaakte meubels voor uw behoeften, kunnen wij voor u de slaapkamers, badkamer meubels, netwerken, matrassen en Twin Measure

Niet voor niets hebben de grootste bed van Italië bereikt, natuurlijk, te meten!

matrassen Measure

Wij creëren aangepaste matrassen, memory foam, een materiaal dat is ontstaan in de afgelopen jaren en die nu worden geproduceerd veel van matrassen op de markt. Dankzij de visco-elastisch schuim dat de memory foam componeert, deze matrassen zijn bijzonder comfortabel, omdat ze passen op het silhouet van ons lichaam. Dit is te wijten aan miljoenen microcellen die u in staat om de druk van het gewicht gelijkmatig te verdelen op het bed. Onder de voordelen: lichtheid, vormvastheid, ademend, flexibiliteit en geruisloosheid zijn de andere typische kenmerken van een matras geheugen.
Soms zijn de behoeften van bijzondere maatregelen vloeien voort uit de fysieke speciale behoeften (lange mensen, overgewicht, obesitas, bedlegerige etc) of voor specifieke omgevingen (aangepaste matrassen voor boten, campers, caravans, etc).

Daarom, als u speciale wensen in de lengte, de aangepaste matrassen zijn de perfecte oplossing. Onze producten zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardige materialen geproduceerd in Italië en je kunt online bestellen en hen thuis ontvangen.

Custom Networks

In aanvulling op een matras u nodig hebt op maat netwerk , draagvlak voor uw extra groot bed. Dergelijke netwerken zoals bedden en matrassen bedoeld voor mensen met speciale behoeften in de hoogte of breedte (want heel hoog) of voor degenen die gewoon een heel groot bed, comfortabel en ruim.
Onze netten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen: hout of ijzer, verstelbaar, handmatig of gemotoriseerd.

Twin Measure

We kunnen aangepaste bedden op te maken enkele of dubbele bedden voor volwassenen en kinderen met huisvesting, loft, orthopedische.

We kunnen gestoffeerde bedden, hout, smeedijzer, met een diepe lade of container orthopedische bedden met orthopedische verhogen door gasveren (voor makkelijker tillen) te verschaffen.

Onze op maat gemaakte gestoffeerde bedden zijn verkrijgbaar in stof, leer en imitatieleer en kan worden uitgerust als een optie:
  1. Zie alle modellen die in deze categorie
  2. Vul het formulier in met vermelding van de naam van het bed u kiest, of bel ons op 0541-623760
  • kleurentherapie achter het hoofdeinde
  • instapverlichting LED onder de laterale fascia (om de afdaling van het bed te vergemakkelijken)

Voor de liefhebbers van traditie en klassieke smeedijzeren bedden kunnen we op maat gemaakt in elke gewenste kleur (zelfs bij de keuze van de klant) verschaffen ze op verzoek als optionele luifels, dressoir of opslag.

Al onze op maat gemaakte producten op maat van je 100% made in Italy.


 

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies