Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Op Maat Gemaakte - Made in Italy

Op maat gemaakte bedden in hout, gestoffeerd of smeedijzer voor de slaapkamer met een Made in Italy-ontwerp.

Wij produceren op maat gemaakte bedden in smeedijzer, hout en gestoffeerd met of zonder containers van elke grootte, zowel in hoogte als breedte, met vaste netten, met handbediende en elektrische lift en met verhoogde capaciteit.
  1. Zie alle modellen die in deze categorie

  2. Vul het formulier in met vermelding van de naam van het bed u kiest, of bel ons op 0541-623760

We kunnen eenpersoons-, tweepersoons- en kingsize bedden voor volwassenen en kinderen realiseren met box, mezzanine, luifels, orthopedische bedden, extra bed, opklapbed, bed met versterkte gaas enz. In deze categorie vindt u enkele van de modellen waaruit we aangepaste bedden kunnen maken en aanpassen volgens uw behoeften, maar we nodigen u uit om contact met ons op te nemen omdat de mogelijkheden voor aanpassing bijna eindeloos zijn!

Al onze op maat gemaakte bedden kunnen worden besteld en aangepast met meer dan 300 kleurencombinaties, stoffen en accessoires (leer, eco-leer, stof, wasbare stof, waterafstotende stof, stof met Swarovski). De ijzeren bedden kunnen ook worden aangepast met de door de klant gevraagde kleur.
Bovendien kunnen alle producten worden verrijkt met de nieuwste optionele technologie, zoals chromotherapie, gratis led-verlichting die onder de zijrand wordt geplaatst om de vloer te verlichten wanneer u uit bed stapt.

Viadurini biedt u op maat gemaakte bedden tegen betaalbare prijzen, volledig gemaakt in Italië, handgemaakt van hoge kwaliteit.
Alle producten zijn uitgerust met vulling, ijzer gemaakt in Italië, stalen hoeksteunen en montage-instructies.
Neem contact met ons op en leg uw behoeften uit door te schrijven naar info@viadurini.nl.