Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Op maat gemaakte bedden 100% Made in Italy

  1. Zie alle modellen die in deze categorie
  2. Vul het formulier in met vermelding van de naam van het bed u kiest, of bel ons op 0541-623760
We aangepaste bedden gemaakt van ijzer, hout en opgevuld met of zonder container van elke omvang, zowel in hoogte als in de breedte, met vaste netwerken, zoals bijgestaan lift handmatig en elektrisch en met een grotere capaciteit.

We zijn in staat om elke maatregel enkel bed, koningin, koningin en een kingsize bedden voor volwassenen en kinderen met doos, loft, luifels, orthopedisch, extra bed, opklapbed uit te voeren, met versterkte netwerk etc.

In deze categorie vindt u een aantal van de modellen waaruit we kunnen bouwen en aanpassen bedden op maat volgens uw behoeften, maar nodigen wij u uit om contact met ons op , omdat de aanpassing mogelijkheden zijn bijna eindeloos!

Al onze aangepaste bedden kunnen bestellen en aanpassen met meer dan 300 combinaties van kleuren, stoffen en accessoires (leer, kunstleer, wasbare stof, waterafstotende stof, geweven met Swarovski).

De ijzeren bedden kun je ook aanpassen met door de klant gevraagde kleuren.

Bovendien kunnen alle producten worden verrijkt met opties van de nieuwste technologie, zoals kleur therapie, Led instapverlichting onder de fascia zijkant geplaatst om de vloer te verlichten, toen hij uit bed krijgt.

Viadurini biedt op maat bedden tegen betaalbare prijzen, volledig gemaakt in Italië, van hoge kwaliteit handgemaakte in haar fabriek.

De vogels van de bedden zijn gemakkelijker gemaakt omdat alle met gas dubbele zuiger en zijn uitgerust met een veiligheidsmechanisme dat onbedoeld sluiten voorkomt.

Alle producten worden geleverd met padding, bouwmarkten made in Italy, staal hoek beugels en montage-instructies.

In 2015 behaalden we het grootste bed in Europa voor een klant van Trento (210x280cm met handmatig tillen en opbergdoos).

Wij leveren over de hele wereld, zelfs met gespecialiseerde middelen en toegewijde logistiek.

 

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies