Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Pascal Talenti design aluminium tuintafel, 100x240 cm

Code: TAVPASCAL240
€ 3.429,00
inclusief BTW
- +
Maatregelen
L240 x P 100 x H 76 cm
Ontwerper
Marco Acerbis
Levertijden
15 werkdagen
Top materiaal
aluminium
Materiaal van de basis
aluminium
Talenti
Pascal tuintafel van Talenti
De tafel Pascal heeft een modern design en is volledig gemaakt van aluminium. De basis is opgebouwd uit bewerkte en cilindervormige vellen, een karakteristiek element van deze collectie. De sterkte van het aluminium wordt getemperd door de specifieke geperforeerde verwerking.

Aluminium : dankzij de versmelting van verschillende aluminiumlegeringen krijgt het product een grotere stevigheid. Het wordt ook gekenmerkt door eenvoudige bediening en roestwering. het is een materiaal van hoge kwaliteit en laat toe om de hoogste kwalitatieve en esthetische resultaten te bereiken. Onderhoud: om het product langdurig in goede staat te houden, wordt een correcte periodieke reiniging aanbevolen, vooral vaak op plaatsen die worden gekenmerkt door een hoge luchtvochtigheid en zeeklimaat. Het wordt aanbevolen om de oppervlakken te reinigen met een zachte doek, water of neutrale schoonmaakmiddelen. Langdurige en ononderbroken blootstelling aan intense UV-straling of zeer lage temperaturen kunnen de oorspronkelijke kenmerken van de gekleurde esthetische coating van polyester aantasten. We raden aan om de producten te reinigen en op een beschutte plaats te bewaren tijdens perioden van langdurig niet-gebruik en in de winter.

Verkrijgbaar in de volgende varianten:
- Wit
- grafiet

Gun uzelf een exclusief design tuinmeubilair, gemaakt met materialen van topkwaliteit. De Pascal-collectie, ontworpen door Marco Acerbis, verkent de wereld van metalen, bewerkt, buigt en vormt ze om een gevoel van aangename zachtheid en onverwachte lichtheid te geven. Machinaal bewerkte platen doen denken aan zeilen die door de wind worden opgeblazen. Het tactiele aspect van het product wordt in detail bestudeerd: de houten armleuning verwarmt het en maakt het aangenaam om aan te raken.

Wij zijn officiële Talenti-resellers, daarom kunnen we u elk artikel van dit merk leveren. Neem voor informatie contact met ons op.
NB: Voor extra bescherming wordt aangeraden om de juiste hoezen te gebruiken in het winterseizoen, 's avonds of bij veelvuldige regenval. Neem contact met ons op voor een offerte.

De laatst bekeken producten