Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Pozzi Ginori Fast vat Rimfree zonder spoeling rand soft closing

Code: 78336
€ 447,00 € 892,00 -50%
- +
Materiaal
aardewerk
Maatregelen
335x560x400 mm
Levertijden
15 werkdagen
Pozzi Ginori
Pozzi Ginori Fast vat Rimfree zonder spoeling rand soft closing
Washdown kom met drain vertaald en multi (s / p), dankzij speciale technische bochten. zonder spoelrand Rimfree versie ophangbevestiging en zacht sluiten. Montage in de wand.

Aan te vullen met elleboog, koker, passend, afzonderlijk te bestellen. Voor informatie en / of ramingen schrijven naar clienti@viadurini.it.
Beschikbare accessoires:
- P curve Afvoer;
- 90 ° bocht naar de afvoer;
- Sleeve voor vloer- vat met stopcontact 110mm;
- Plastic hulpstukken wand ontlading;
- Seat vervanging thermohardende;
- Vervanging thermohardende stoel met kussens sluiten.

De dingen die je kunt onmiddellijk herkennen. Snel is de eenvoudige oplossing voor het probleem van hoe de esthetische kwaliteit en functionaliteit te combineren: de schoonheid en het comfort, samen met samenvattingen in de huidige formule.

Wat is Rimfree systeem?
De technologie is de Rimfree risuktato van jaren van ontwikkeling en progettazzione een innovatief uitlaatsysteem dat heeft geleid tot de afschaffing van de velg in de potten, waardoor het oplossen van het probleem hygiëne en het toilet velg schoonmaken.
Dankzij een bepaalde spleet gepositioneerd in het binnenste achterste gedeelte van het toilet, het water flowing op het binnenoppervlak van het vat met een grotere kracht dan een standaardtoilet door reiniging in een effectieve manier. De Rimfree technologie was presetntata voor het eerst op de markt in 2013.

NB: We hebben alle ondertekend Pozzi-Ginori producten. Voor informatie of citaten aan clienti@viadurini.it schrijven.

Italiaanse fabrikant: Pozzi-Ginori
Pozzi-Ginori is synoniem met de geschiedenis van de kunst en Italiaans design in de badkamer keramiek. Zijn edele oorsprong teruggaat tot 1735, toen de markies Carlo Ginori begonnen met het creëren van mooie artefacten in een keramische type dat op het moment dat het witte goud werd genoemd. De vervaardiging van douche, ten noordwesten van Florence, het werd al snel een van de hoogste in Europa.
Met de tijd Ginori ontmoeting samen te voegen met andere keramische fabrikanten, waaronder Pozzi. Elk van deze heeft een belangrijke stap in de geschiedenis van het bedrijf gemarkeerd, wat bijdraagt ​​kennis om de ontwikkeling van een Italiaanse technologie in het ontwerp en de fabricage van producten voor de gezondheidszorg in China uniek in zijn soort.
Er zijn veel namen van de belangrijkste ontwerpers de loop der jaren hebben gewerkt met het bedrijf: Gio Ponti, Guido Andlovitz, Studio Nizzoli, Le Corbusier, Giovanni Gariboldi, Antonia Campi, Gae Aulenti, Paul Tilche, Matteo Thun en Antonio Citterio. In 1993 komt Pozzi-Ginori Sanitec en blijft de grote traditie met zijn onveranderlijke, constante capaciteit innovatiza.
Vanaf 2015 Pozzi-Ginori Gebereit maakt deel uit van de groep, een Europese leider op het gebied van sanitaire producten industrie is wereldwijd actief. Hij werkt als een geïntegreerde groep met een sterke lokale aanwezigheid in vele Europese landen, waardoor een unieke toegevoegde waarde op het gebied van technologie en sanitaire producten en badkamer keramiek.
Kies een product Pozzi-Ginori voor de badkamer betekent waarborgen van de kwaliteit meubels, functionaliteit en design.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies