Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Radiator Elektrische radiator Tubestyle modern design, tot 1018 W

Code: TUBESTYLE-ELETT
€ 2.113,00
inclusief BTW

madein_italy

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Levertijden
20/25 werkdagen * levertijden kan toenemen als het product niet op voorraad is.
Maat
Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Xò by Metalform Design esclusiva Viadurini
Radiator Elektrische radiator Tubestyle modern design, tot 1018 W
Tubestyle een elektrische stralingsplaat met een modern ontwerp dat wordt gekenmerkt door een rijke cover van decors dankzij openbaren het skelet van chroom radiator. Uitsluitend gemaakt met Italiaanse materialen. Eigenaardigheden van deze radiator zijn alle lassen met de hand gemaakt. Tubestyle is verkrijgbaar in verschillende maten, kleurvariaties en kan ook horizontaal worden geïnstalleerd.
Verkrijgbaar met vaste of instelbare weerstand.

Hoe de kleur te kiezen: toont de kleurenkaart en in het vak worden de gewenste kleurcode voor de omslag
Optioneel verkrijgbaar: lichttherapie met achtergrondverlichting, dimmer en op afstand geregelde snelheid. Vraag nu een offerte aan.

materialen:
- gekleurde staalplaat Cover
- Radiator Skeleton chroomstaal

NB: de afmetingen van Metalform verwarmde handdoekdroger kan worden aangepast naar wens. Vraag om een schatting clienti@viadurini.it.

THERAPIE: De kleuren helpen het lichaam en de psyche van hun natuurlijke balans en fysieke en psychologische effecten die het lichaam kan stimuleren en kalmeren bepaalde symptomen te herstellen. Elke kleur wordt geassocieerd met bepaalde mentale en spirituele eigenschappen, en heeft een bepaald effect op het functioneren van het lichaam. Rood is de perfecte kleur voor degenen die willen warmte, intensiteit en vitaliteit in uw omgeving; Blauw is een kleur die ontspant, inspireert, verfrist, zendt de vrede, een gevoel van ruimte en etherische; Paars is de "koude energie type" kleur "kosmische" energie; De Geel is de kleur van de zon, brengt vitaliteit en herleeft de sfeer van de ruimte; Orange is een "warme kleur," induceert sereniteit, enthousiasme, geluk; Tot slot, het groen is de kleur van de natuur en staat symbool voor het leven, versheid, evenwicht en harmonie. Om de toevoeging van kleurentherapie kit bestaande uit zeven kleuren met op afstand bestuurbare snelheid en de intensiteit ontvangen, verzoeken prijsstelling: clienti@viadurini.it

BELANGRIJK: Alle ontwerp modellen kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder muren of loodgieterswerk, de ontwerper verwarmingssystemen maken gebruik van dezelfde afstanden die reeds aanwezig zijn in uw huis zijn, omdat de aanpassing is het nieuwe woord dìordine! Wilt u een gepersonaliseerde radiator is alles wat je nodig hebt om een offerte aan te vragen: clienti@viadurini.it

TECHNISCHE RAAD: om het product in de beste omstandigheden na verloop van tijd te houden, is een punt van zorg in de tijd van de installatie monteren alle thermostaatkranen met teflon en niet met hennep

Viadurini kondigt met trots de lancering van haar nieuwe collectie van decoratieve radiatoren voor uw huis, geboren uit de samenwerking met Metalform, een van de toonaangevende bedrijven voor meer dan 30 jaar produceert thermo handgemaakte meubels 100% Italiaans.
Het huwelijk tussen de authentieke Italiaanse productie traditie en het internationale succes van Viadurini als luxe e-commerce voor het huis zorgt voor een collectie van 33 modellen beschikbaar in meer dan 100 varianten die de klassieke lijnen van de stralende elementen verdraait, waardoor het creëren van originele producten en creatief in staat om te verbeteren en te versieren elke ruimte. De collectie is geïnspireerd rechtstreeks uit de hedendaagse kunst en de nieuwste trends in heel Europa. De materialen? Alleen de beste als de Italiaanse oorsprong en het lassen van alle metalen legeringen met de hand gemaakt.
Een andere technologische revolutie mogelijk met deze collectie Metalform door Viadurini is personalisatie. Vandaag de dag zijn de radiatoren die bij u past!
Kleuren, patronen, patronen en aangepaste alle maatregelen om te voorkomen dat zelfs een gebouw werk thuis. Tenslotte kunnen alle producten die door Metalform in samenwerking met Viadurini worden aangevraagd met een hoger vermogen dan de standaard. Hun specifieke coating geeft, bij hydraulische radiatoren, wordt de circulatie van een grotere hoeveelheid water verkregen en dientengevolge een hogere warmte-uitstraling. catalogus modellen zijn beschikbaar met een vermogen van 500 W tot 2,4000 W.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten