Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

ROSENTHAL INTERIEUR fauteuils, poefs, designtafels gemaakt in Italië - Viadurini

Het Rosenthal- bedrijf werd opgericht in 1879 en werd principalmete voor de productie van keramiek. De grote persoonlijkheid en de belangrijke aspiraties van de oprichter Philip Rosenthal die graag zei: "Degenen die geloven dat iets iets niet meer is geworden" leiden het bedrijf om uit te breiden in de verschillende markten van de wereld en om zijn producties te diversifiëren.
De lijn die we aanbieden op onze website Rosenthal Interieur is een collectie geboren in 2015 met als doel een voortrekker te worden in de luxe meubelmarkt dankzij het innovatieve ontwerp in perfecte harmonie met de ambachtelijke kwaliteit .
De producten zijn allemaal met de hand gemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit materialen. Hierdoor kan de klant het meubilair aanpassen door meubelaccessoires te maken die de persoonlijkheid uitdrukken van degenen die ze kopen.
Het vlaggenschipproduct van deze collectie is zonder twijfel de Nephele-fauteuil van de Italiaanse ontwerpers Mangiarotti en Pampo, een heruitgave van de klassieker die in 1978 in de gelimiteerde editie werd gelanceerd, je kunt hem vinden met leren of stoffen bekleding volgens je persoonlijke smaak. Ook niet te missen zijn de stoelen met gestoffeerde zitting Fin die harmoniëren perfect met de Mellow massief houten tafel .
Maak van uw huis een klein juweeltje door de ambachtelijke kwaliteit van deze luxe inrichting te kiezen!