Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Smeedijzeren bedden enkele

De smeedijzeren, staal voor het eerst ontdekt, vernoemd naar de verwerking, omdat het verkregen materiaal - de bloom - dan wordt geslagen om slakken te verwijderen. Het kan een aantal vormen en patronen nemen, waardoor een romantische en verfijnd design accessoires.

Dit materiaal is meer dan een creatieve expressie in de creatie van enkele bedden ontwerp smeedijzer. De smeedijzeren bedden kunnen integreren in de moderne omgevingen per land of Provençaalse stijl.

De speciale en unieke decoraties van de kop in aanvulling op smeedijzeren kleur zijn elementen die veel kenmerken van een eenpersoonsbed. De kleuren van deze bedden kunnen variëren in vele kleuren: zwart, bruin, grijs, brons over te schakelen naar zachte pastels.

Voor degenen die willen een zeer vrouwelijk en glamoureuze bed kunt kiezen voor een eenpersoonsbed in wit smeedijzer. Niet te vergeten de prachtige versie van het bed smeedijzeren baldakijn noemen. Zoete en verfijnde set in een kleine kamer in Shabby Chic stijl is perfect.

In onze online shop kunt u de exclusieve lijn Viadurini verzameling Night vinden vele voorstellen van de individuele smeedijzeren bedden, uniek als ze zijn gemaakt door onze design team.

Kan de ruimtebesparende oplossingen van smeedijzeren bedden met opbergvak, verborgen onder de matras en latten ideaal om de benodigde ruimte te optimaliseren niet missen.

U zult versteld staan ​​van de vele modellen en gereduceerde prijzen van de beste smeedijzeren bedden voor u geselecteerd, in staat om smaakvol inrichten van uw leven!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies