Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Online verkoop Tweepersoonskamer Modern Italiaans design

Na het diner en misschien na een goede film, moe van een lange dag van niet meer mooi ding werk dat we springen op onze comfortabel bed vol met leuke kussens en laat u verwennen in rust een zoete nachtrust.

Een gewatteerde ontwerp het lezen van deze kan doen! En dat geldt ook voor de individuele gestoffeerde bedden. De enorme gemak van individuele gestoffeerde bedden is het feit dat hun basis is zeer flexibel dankzij een speciale veer structuur.

In onze online shop krijg je individuele gestoffeerde bedden uitgekozen en uitsluitend gemaakt in Italië met een perfecte afwerking, zelfs in het detail.
De structuur van gestoffeerde bedden is heel anders dan die van conventionele bedden. L 'padding bestaat voornamelijk uit vier hoofdonderdelen: de container, de ondermatras, de matras en de topper.

Het mooie is dat de topper vaak uitneembare en wasbare stoffen dus altijd worden gereinigd met gemak. De kop is een belangrijk onderdeel van het gestoffeerde bed; Het karakteriseert en portretteert zijn stijl. Het hoofd kan meer of minder hoog en deze opgevuld, en er kan leuk zijn om de vorm en de favoriete kleur perfect te combineren met onze slaapkamer te vinden.
Om meer ruimte kunt u het bed te kiezen met praktische opbergruimte te krijgen!

Binnenin beschikt over een extra grote ruimte nuttige hoogte 25cm. Het kan ook dozen bevatten biancheria.È kan kiezen tussen twee verschillende versies: de versie zonder een net, en de uitvoering met opbergvak.

Kies uw individuele ontwerp opgevuld bed van de vele gekleurde Stilfar modellen en Viadurini Collection Night! Het begeleiden u in een mooie dromen en diep!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies