Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Smeedijzeren bedden plein and a Half

Viadurini Night Collection biedt een exclusieve lijn van enkele en dubbele bedden en een half smeedijzeren. Het bed in de ene en de andere helft is gewijd aan hen die het gemak te kiezen. De smeedijzeren heeft een prachtige functie op welke vorm te nemen, zelfs de meest verfijnde en romantisch. De smaak is toevertrouwd aan professionele ontwerpers van Viadurini team achter formulieren en echt speciaal decoraties en geschikt voor elke stijl.

De originaliteit en kwaliteit zijn garanti2te door het merk als de producten zijn handgemaakt, prachtig gedetailleerde en ze zijn allemaal gemaakt in Italië.

Het hoofd is het meest hoog en geeft elegantie aan de slaapkamer. Vele alleen de kleuren die je kunt kiezen voor de smeedijzeren bed aan de verwachtingen van alle klanten te ontmoeten van lichtere tinten tot hechtere zoals bruin, grijs en zwart.

Voor degenen die willen om te dromen en willen een prinses slaapkamer in perfecte Shabby Chic stijl kan zonder twijfel kiezen voor een smeedijzeren bed baldakijn. Zoet en bochtige de smeedijzeren bed kan ook een nuttige aanvulling zijn en bespaart ruimte. In feite zijn er vele modellen van bedden met container in onze catalogus om linnengoed en lakens te slaan.

Grote kleurrijke en gedessineerde kussens samen met een pastelkleurige spreien kan alleen maar verrijken en benadrukken de romantische ziel van een smeedijzeren bed.

Ontdek ook enkele bedden in smeedijzer en kies het model van uw dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies