Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Lees Piazza e Mezzo

Het bed met een koningin, ook wel bekend als tweepersoonsbed of queen size bed, is een product veel gevraagd voor mensen die alleen te slapen en niet willen opgeven comfort en ruimte. Als u de ruimte in de slaapkamer, een bed met een koningin ontwerp is niet alleen mooi, maar het is zeker een stuk comfortabeler!

De omvang van dit type bed is meestal tussen de 110 en 125 cm, en is een praktische maatregel ook voor de kamers van nieuwe woningen, die doorgaans niet over een zeer groot oppervlak van de kids'.

Op Viadurini vindt u een breed scala van enkele bedden en een helft met container, die de ruimte maximaliseert, het verkrijgen van een groot dressoir waar lakens, dekens en handdoeken op te slaan zonder dat kostbare ruimte in de kasten. Als je wilt dat iets meer bijzonders kunt u ruimte voor uw creativiteit te maken door te kiezen voor een bed om een koningin smeedijzeren in de stijl meest gewilde of bekleed met stof of leder voor degenen die een modern en trendy verkiezen.

Maar hoe u de stijl die het best vertegenwoordigt u kiezen? De ruime keuze van onze e-commerce zal zeker laat ruimte voor verbeelding.

Modern of klassiek? Opgevuld of smeedijzer? Ieder zijn eigen. De queen size bed en een half voor u online bij ons .. U kunt ook vragen bedden een en een halve maatregel, of andere aangepaste functies. Met Viadurini kunt u kiezen uit meer dan 300 combinaties van op maat gemaakte bedden , zelfs met kleurentherapie!.

De Catalog Viadurini is in staat om uw wensen te voldoen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies