Made in Italy

Spiegel moderne container 2 badkamer deuren, met LED-verlichting, Valter

  • Made in Italy
  • Code: VALTER80AP
€ 1.154,11 € 1.357,78 -15%
Maatregelen L800xh.800xP 125 mm
Levertijden * 3 weken levertijd kan variëren als de producten niet op voorraad zijn.
Gewicht Product 32 kg
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
Spiegel moderne container met 2 badkamer deuren, Valter
Kast met 2 spiegeldeuren met zuivere lijnen waar de belichting wordt een ontwerpelement. Structuur FENIX, polymeer materiaal met nano technologische behandeling, waterafstotend, anti-fingerprint en zacht tatto.Completo grijpen en schakelaar.
Het unieke ontwerp van deze kast maakt het een stuk van het meubilair, maar zeer functioneel dankzij de royale verlichting is dat de directe omgeving, en de grote innerlijke containment.
Valter is verkrijgbaar in 3 kleuren:
- Fenix White;
- Beaver Fenix;
- Smoke Grijs Fenix.
Kies in het menu, de rechterkant van de foto, de finish je wilt.

LED verlichting: 4000K (inbegrepen).
Vermogen: 43W
Lumen: 3780 lm

Producer Made in Italy
De producten van deze collectie zijn gemaakt door een vennootschap die is gebaseerd op "de kracht van de ervaring"; ervaring geteeld in een halve eeuw onderzoek naar materialen, verwerkingstechnieken, naar de meest effectieve prestaties en esthetische oplossingen. Maar het bedrijf beschikt ook over van de ervaring die is opgedaan in de geschiedenis van de plaatsen, Toscane, mooi land rijk aan middeleeuwse en renaissance kastelen, villa's, bestelde een landschap van velden en bossen, waar de groei en industriële ontwikkeling al hebben gegeven ' gehele grondgebied een leidende rol en een nieuw gezicht, zowel sociaal, economisch en cultureel. In dit kader hebben we een pad gericht op de evolutie van de trends en interne planning, versterkt door een commerciële en distributie strategie ontwikkeld.
Design, flexibiliteit en aandacht voor detail zijn de sleutelwoorden voor de realisatie van de inrichting: badkamer spiegels, lichte spiegels, meubels container en kolommen ontworpen om de badkamer te maken een functionele omgeving, maar met stijl.
Altijd in harmonie met de tijd, dit bedrijf biedt een kwaliteit van de productie met collecties die weten hoe te reageren op de uiteenlopende behoeften van haar klanten in termen van functionaliteit, esthetiek en prijs / kwaliteit verhouding. Een naleving van de Europese normen en de gebruikte materialen in de verschillende stadia van de verwerking van het product en met de garantie van een productieketen tot 100% made in Italy materialen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW