Made in Italy

Spiegel rode muur met decoratieve macramé Tonya gemaakt in Italië

  • Made in Italy
  • Code: TONYA ROSSO
€ 441,35
Materiaal PMMA
Maatregelen L 74 x H 100 x P 3 cm
Kleur rood ondoorzichtig
Levertijden 7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Spiegel rode muur met decoratieve macramé Tonya gemaakt in Italië
Spiegel met belangrijke frame in rood plexiglas, 100% zuivere polymeer PMMA, versierd met gravures nauwgezette laser die de oude kunst van macrame borduren roepen. De plexiglas is slagvast, niet vervormbaar, onveranderlijke en termoisolante.La helderheid en glans blijft constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief