Made in Italy

Stalen hydraulische radiator tot 2994 watt Made in Italy - Alberico

  • Made in Italy
  • Code: ALBERICO
€ 678,39 € 847,99 -20%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Materiaal staal
Levertijden 20/35 werkdagen

Hydraulische stalen radiator gemaakt in Italië.

Hydraulische radiator gemaakt in Italië in staal en gekenmerkt door een eenvoudig, praktisch en functioneel ontwerp dat geschikt is voor elk type stijl en omgeving. Deze radiator is alleen gemaakt met Italiaanse materialen en met de hand gelast door meestervaklieden. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren in de bovenstaande mappen; kies degene die het beste bij je past.

Omdat het een handgemaakte radiator is, kan hij gemakkelijk worden aangepast door uw RAL-kleur of -maat aan te geven die niet aanwezig is in de mappen en een team van deskundige ontwerpers staat klaar om uw wens te vervullen. Neem contact met ons op voor meer informatie voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen" .

Onze radiatoren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren naar keuze. Kleuren zijn een fundamenteel en bijzonder belangrijk element voor het ontwerp van uw huis. Elke kleur wordt geassocieerd met bepaalde psychische en spirituele kenmerken en heeft bepaalde effecten op het functioneren van het organisme.

HOE KIES U DE RADIATOR DIE MINDER DAN DE GROOTTE VAN UW KAMER IS?
VIERKANTE METERS* VEREIST VERMOGEN (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt rekening houdend met een kamerhoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de omgevingskenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.

Let op: alle radiatoren kunnen op bestaande systemen worden geïnstalleerd zonder tussenkomst van metselwerk of sanitair, de radiatoren zullen dezelfde hartafstanden gebruiken die al aanwezig zijn in uw woning.
Om het product op het moment van installatie in de beste omstandigheden te houden, moet u alle thermostatische kranen met teflon monteren, zelfs de ontluchtingsdop en niet met hennep.
Meer instructies zijn opgenomen in uw verpakking. De ventielen en de houder zijn niet bij de prijs inbegrepen. Als u ze wilt kopen, schrijf ons dan op onze speciale sectie "Informatie aanvragen".

Viadurini herbekijkt de rol van de radiator in de omgeving en verheft zijn functie als warmteproducent tot een authentieke referentie voor functionele en designmeubels. Deze combinatie maakt het product niet alleen uniek en onnavolgbaar, maar ook een sterk punt voor het comfort en het welzijn van de woning. De efficiëntie van made in Italy staat altijd voorop.
Italiaanse kwaliteit, exclusieve technologieën en trendy design voor een warmte ten dienste van de mens en zijn emoties. De radiatoren die op ons terrein aanwezig zijn verwarmen, bemeubelen, vervolledigen en geven nieuwe schoonheid aan de kamers.

Hoge energiebesparing, groot installatiegemak, hoge kwaliteit, mogelijkheid tot maatwerk en offertes die eenvoudig en perfect bij u passen, zijn de sterke punten van deze bijzondere kieuw van hydraulische radiatoren.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief