Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Moderne bibliotheek van de grond aan de wand Zia Veronica, handgemaakte product

Code: VEPA
€ 323,00

madein_italy

- +
Levertijden
7/10 werkdagen na bestelling hebt geplaatst.
Le Zie di Milano
Moderne bibliotheek van de bij tante Veronica Muur vaste grond
Kenmerken: boeken leidt tot kusten vericali. Structuur en basis in verdampte beukenhout in naturel en zwart gekleurd versies. Standard planken in gelakt staal met witte epoxy poeder. Boekensteun Chopsticks.
Verkrijgbaar in verschillende maten.

Tante Veronica muur is een muur boekenkast, rust op de grond met afwisselende planken en stangen boekensteunen, maakt het opnemen van maximaal 30 cm hoog boeken.
Capaciteit van de capaciteit, is het gemakkelijk om te berekenen: de bibliotheek ontvangt een rij van boeken zolang de hoogte.
Materialenstructuur, en de cilinderkop zijn gemaakt van natuurlijke of zwart gebeitst beukenhout. De planken zijn gemaakt van gelakt staal met witte epoxy poeder.
Afwerking is de wax voor natuurlijke beuken modellen die de was en de tint van de modellen alleen in zwart-water gebaseerde producten, natuurlijk en vrij van chemische toevoegingen te gebruiken.
Mount Tante Veronica is zeer eenvoudig te installeren: de schappen zal ik de structuur zonder de noodzaak voor gereedschap. Zelfs de basis, in drie stukken te verbinden met twee houten pluggen, is verbonden met de kolom met twee schroeven, twee ringen met een inbussleutel in de verpakking.


Le Zie Milan komen bij u thuis om te helpen en orde brengen, want ze zijn, voor
roeping, gepassioneerde aanhangers van de familie. Verfijnde, elegante, natuurlijke en discreet je thuis bent overal. Slank en slank, de tantes Milan hebben een ongelooflijk veelzijdige persoonlijkheid dankzij de verscheidenheid van accessoires en de veelzijdigheid van de structuren.
Gemaakt van massief hout, eiken in de modulaire container versie voor de woonkamer, en in beuken versies van de bibliotheken en in de variant flessen deur verdampt, wordt de hele collectie voorzien van accessoires en onderdelen ontworpen om hun producten aan te passen aan verschillende behoeften.
In de keuken, in de woonkamer, slaapkamer of in de badkamer, er is altijd ruimte voor een tante in Milaan!
Le Zie Milan, nieuw meubilair: boekenkasten, vazen ​​houder, flessen en levend systeem.
De tantes zijn huishoudelijk werkers uit roeping ... die van Milaan aan te passen aan elke omgeving, omdat ze zijn discreet, nuttig, veelzijdig en altijd eleganti.C'è plek voor een Zia Milan!

WAAROM:
  • Hoogwaardige materialen
  • oorspronkelijke ontwerp
  • functionaliteit
  • ecostostenibilità
  • lichtheid en de geringe afmetingen
  • geheel vervaardigd in Italië, in overeenstemming met de veiligheidsnorm en Italiaanse regelgeving.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies