Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

relaxfauteuil ontwerp alzapersona Via Firenze 2 motoren, made in Italy

Code: VIAFIRENZE2MOT
€ 1.259,00

madein_italy

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Levertijden
5/20 werkdagen
Stile Relax
Relaxfauteuil ontwerp alzapersona Via Firenze 2 motoren, volledig in Italië vervaardigd.
De stoel alzapersona Via Firenze twee motoren een gemotoriseerd mechanisme gekenmerkt door relaxatie beweging met behulp van de afstandsbediening.

Onafhankelijk wenst is een mechanisme om 2 motoren dat in staat is de beweging van de rugleuning op autonome wijze ten opzichte van die van de voetensteun. Op deze manier, dankzij de mogelijkheid om te selecteren welk apparaat te activeren, is het mogelijk om verschillende combinaties te verkrijgen.
Een complex systeem van verkeer op de relaxatie fauteuils, massage en alzapersona kan worden gemonteerd.

OPTIES BESCHIKBAAR
Versterkte Versie: model een maximumgewicht ondersteunt tot 180 kg, met een zitting 5 cm breder dan de standaardformaten.

Rollensysteem: een praktisch mechanisch hefsysteem op vier onafhankelijke wielen, aangedreven door een pedaalhefboom op de achterkant van de stoel. Een functioneel en praktisch systeem waarmee u gemakkelijk dragen de stoel van kamer naar kamer.

Vibro Massage Kit Life 5: is een complex mechanisme door vijf shakers, geplaatst op verschillende punten van elke ontspannende stoelmassage of alzapersona en geactiveerd individueel, het helpt om de bloedcirculatie te stimuleren en het genereren van een gevoel van lichamelijk welzijn.
Het gehele systeem kan worden toegepast op elk type van ontspanning en hefmechanisme, waardoor een stoel aangepast aan wensen te verkrijgen.

kenmerken
Structuur hout bedekt met een laag polyurethaan en metalen mechanische
Padding padding milieuvriendelijke polyurethaanschuim van verschillende dichtheid waarvoor een dacron.
stamhout

De stoelen zullen compleet met handleiding, certificering worden besteld volgens EU-normen, product en garantie ondersteuning voor klanten.
De klant ondersteuning in de 24 maanden garantie is volledig gratis, zonder kosten, zelfs direct op te roepen en is beschikbaar in heel Italië.
Garantie: 24 maanden.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies