Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Fauteuils Scandinavisch design en Scandinavische stijl door Innovation

Elegantie en eenvoud zijn de woorden die het beste de authentieke stoelen Scandinavische design bed en onderscheidende Scandinavische stijl. Dankzij hun essentiële en strakke lijnen, geïnspireerd door de stijl van de jaren '50 zal een geweldige manier om de meeste van de ruimtes te maken. De ergonomische en helemaal comfortabel hotel zal u momenten van ontspanning toe te kennen om een ​​boek te lezen of tv kijken na een lange dag werken.

Een slaapbank in de Scandinavische stijl zal zeker uw leven in dezelfde vintage en verfijnd. De Scandinavische ontwerpers, vaak beschouwd als "koud" eigenlijk liever de functionaliteit en comfort met extreme aandacht voor detail. Een effect is heel natuurlijk gegeven dankzij 'het gebruik van lichte kleuren die oplichten en inrichten van de' omgeving. Leg ze in een lichte meubels en pastel kleuren, met houten parket, zal de Scandinavische slaapbanken, gemaakt met fijn hout van de eindeloze bossen van berken en dennenbomen en inrichten van uw woonkamer gezellig als een Nordic chalet.

U kunt kiezen voor een fauteuil in vintage stijl met verstelbare rugleuning posities 2-3, met of zonder armleuningen. Een echte traktatie is de ontwerper bed fauteuils en een salontafel met lamp draadloos opladen accu's. De zitting en rugleuning gemaakt van een comfortabele matras, die kan worden verwijderd en gebruikt als een bed, zal er zeker wel spijt van te kopen! De poten en de structuur kan worden gemaakt van staal voor een moderne of hout voor een retro-effect.

Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen de voorzitter van Scandinavisch design dat geschikt is voor u!

Ontdek onze aanbiedingen en online kopen Scandinavische slaapbank van je dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies