Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Studio Italia Design

Italië Studio Design: een geschiedenis van licht, glas, metaal
1950. Italië. Venetië. De stad Marcon en het eiland Murano zijn slechts een paar kilometer verderop. En zij zijn degenen die Angelo Tosetto loopt bijna elke dag van zijn workshop artistieke licht in de werkplaatsen van Murano glas meesters, om de geheimen van geblazen glas te stelen in de ovens. Het is een reis van pure passie, artistieke affiniteiten, waar het licht aan materie, het glas is verbonden met de metalen, messing, aluminium, staal en traditie glimlacht naar de toekomst. Het begin van een geweldig verhaal: dat van de Italiaanse Design Studio.

Van Italië naar de wereld, zich ontwikkelende
Dit is de belangrijkste weg van de made in Italy, dat drie generaties ervoor kiezen om te volgen testen elk jaar nieuwe technieken, technologieën, lijnen, hoogwaardige materialen en een reeks exclusieve partnerships in het creëren van unieke en innovatieve lampen in vorm en inhoud, esthetiek en functionaliteit. Het is de weg naar succes, en Venetië Italië Design Studio aan het externe schakelaar te steken, in meer dan 90 landen over de hele modno: vandaag een geworden van het Italiaanse merk in de verlichtingsindustrie meest geavanceerde internationaal.

Ruimte voor creativiteit in al zijn vormen
Elke straat heeft zijn grenzen en te overwinnen hen te dienen ogen, gevoeligheid, verschillende vaardigheden en emoties, die een veranderende wereld kan uitvoeren. Dus Italië Design Studio heeft besloten om vergezeld te gaan van ontwerpers, onderzoekers en gerenommeerde ontwerpers uit verschillende landen en achtergronden. Een pool van creatieve die samen met het merk herinterpreteren objecten als echte meubels, waar de lichtbron is vrij om te spelen met de volumes, riglessi, transparanten, lijnen en alle nuances van de materie. Infinite nieuwe collectie gecombineerde productie excellence ooit.

Om elke meubilair behoefte te verlichten
De innovatie pad loopt ook door maximaal aanpassen: Italian Design Studio reageert op nieuwe levensstijl met producten die specifiek ontworpen voor de verschillende contexten van het leven.