Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tafel met elliptische bovenblad MDF eiken termocotto 108x200 cm Nora

Code: NORA
€ 2.251,00
inclusief BTW

Diensten in verband met het product

- +
Materiaal
MDF, eiken en metaal
Maatregelen
Boven: L.108 x P.200 th 2,5 cm basis: 62,5 x 90 h. 73 cm
Levertijden
14 werkdagen
Viadurini Living
Tafel met elliptische bovenblad MDF eiken termocotto 108x200 cm Nora
De eettafel Nora bestaat uit:
- MDF 25mm dik met eiken afwerking termocotto knoestige en jointed hoofd
- staan ​​in donkergrijs mat gelakt metaal
De meest kenmerkende element van de tekentafel Nora juist de bepaalde base die met interlacing verwerkte lijnen slaagt om in combinatie met het plan. Dankzij de high-impact ontwerp, kan Nora worden gebruikt om te voorzien van persoonlijkheid en zijn voorzien van een keuken, een eetkamer of woonkamer.

verdere afwerking zowel het vlak van de basis zijn. Voor informatie en offertes kunt u schrijven naar clienti@viadurini.it.

De moderne Nora tabel maakt deel uit van een verzameling tabellen zorgvuldig ontworpen om de meeste van de huidige trends te maken in meubilair en het dagelijks leven. Een buitengewoon rijke array, waarbij elk element belichaamt unieke kenmerken, gekenmerkt door een meer verfijnde design, innovatieve en nooit saai. Het uiterlijk fodamentale, constant aanwezig in elk product, is de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit, die een enorme impact in elke context.
Een collectie van ontwerper tafels die zo rigoureus design, nieuws en technologie combineert; individuele stukken sterk gekarakteriseerd en voorzien van een originele persoonlijkheid en goed gedefinieerd. Geselecteerd op basis van kwaliteitscriteria zoals hout, glas en metaal; alle "sterren" van deze collectie interpreteren de moderniteit met hun strakke lijnen en bieden zichzelf als voorwerpen van meubilair perfect voor de eisen van de huidige omgevingen.

FABRIKANT
Dit artikel is gemaakt door een 'Italiaans bedrijf gespecialiseerd in de productie van meubels die een achtergrond van de ervaring die door de wereld van meubilair loopt en aan te vullen in een kruis, van productie tot marketing heeft.
designstoelen, eettafels vaste en uitschuifbare tafels in hout, glas en metaal, bekleed bedden met container, fauteuils, woonaccessoires ... het aanbod van dit bedrijf omvat alle rubriek meubels, het aanbieden van producten design en een sterke visuele impact heeft, zonder dat daarbij de functionaliteit en gebruiksgemak.

De laatst bekeken producten