Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tafel uit te breiden tot 240 cm in fineer en staal Adelfo

Code: ADELFO240
Wilt u een offerte op maat?

madein_italy

Viadurini Collezione Living
Tafel uit te breiden tot 240 cm in fineer en staal Adelfo
eettafel met poten uit roestvrij staal afwerking en uitbreidbare bovenblad gefineerd board met debarked onregelmatige dikte 50 mm eiken vaten. Twee externe 40 cm extensies.
Adelfo is verkrijgbaar in standaard afwerkingen voor de benen: wit gelakt staal, natuurlijk, grafiet, zwart en kabel; of in pluricolor hemel gelakt parket, pluricolor land en goud. De top afwerkingen zijn beschikbaar in: knoestige eik of eiken vaten. Kies in het menu het type afwerking u wilt.

Artisan Producent:
Dit artikel werd geproduceerd door een bedrijf dat actief is voor de komende jaren in de dell 'hedendaagse meubelindustrie, het creëren van moderne stoelen en tafels ontwerp vaste en uitschuifbare dineren. De producten die gemaakt worden gekenmerkt door ongelooflijke vakmanschap in houtbewerking en weefsels. Het bedrijf werd opgericht in feite, tegen het einde van de jaren vijftig in een ambachtelijk dimensie; houten stoelen vormen het begin van de productie, later uitgebreid naar de tafels.
Nieuwe technologieën leiden tot het overwinnen van een traditie gewijd aan de onmisbare, tot klassiek, om te komen tot een ontwerp product dat wil gaan naar nieuwe levensstijl en gedrag te voldoen.
De collectie is groot en gevarieerd, ontmoet cultuur, onderzoek en planning. Uit een methodologie van werk gericht op een kwalitatief hoog niveau, gebaseerd op het gebruik van hoogwaardige materialen, komt er een product in staat om een steeds veeleisender markt te voldoen op het gebied van design en esthetiek.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies