Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

Lederen stoelen, Leder en Faux Leather

Viadurini heeft lederen stoelen, leer en leer modern verfijnd Italiaans design en elegant, ideaal voor elke kamer in het huis geselecteerd. De stoelen zijn een typisch designelement van de Italiaanse traditie, vooral in het Noord-Oosten (Veneto en Friuli Venezia Giulia), het beschikt over wijken, know-how, bedrijven en ambachtslieden met een lange ervaring in de productie van dit soort producten. In Viadurini Leerprogramma vinden design templates ontworpen in een moderne en maakte met antieke en traditionele materialen zoals leer en de huid of meer moderne zoals de faux leer.

De stoelen in leder en leder in deze categorie zijn gemaakt door de beste Italiaanse merken in de industrie in het bijzonder voor Viadurini Collection Leer en gemaakt met comfortabele materialen en ontworpen naar de laatste loop van de tijd, intact houden van charme en elegantie, los of in sets van twee naar een echt een goede prijs als je bedenkt dat we het hebben over high-design producten!

U zult modellen met gladde terug te vinden of gevlochten met of zonder armleuningen (gecoat en ongecoat). Stoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren-wit effen kleur, zwart, grijs, beige, bruin, taupe, rood, donker bruin, gekleurd of schaken, kortom, ideaal kleuren voor kantoor, keuken, woonkamer, eetkamer en elke kamer van het huis.

U kunt online kopen met de grootst mogelijke veiligheid, en als je niet vinden wat u wilt kunt u een bezoek aan de andere delen van onze site als de sectie op stoelen met klassieke ontwerpen of modern
en als je niet precies vinden wat u zoekt kunt u contact opnemen zonder inzet van onze medewerkers door het indienen van uw aanvraag!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies