Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

ronde tafels, vierkant of rechthoekig, glas of hout

De woonkamer of eettafel is één van de belangrijkste inrichting van het huis. Een vaste tafel ontwerp versterkt door een mooie vaas met geurige kleurrijke tulpen en een katoenen loper pastel decor met kant broderie anglaise .. zeker grijpen uw aandacht en die van uw gasten.

De vaste tafel kan worden beschouwd als een "multifunctioneel" subject om samen te komen om te genieten van lekker eten in het gezin, maar ook met vrienden, of verdieping, waar besteden aan hobby's; In elk geval vult de moeite waard.

Ook handig om te versieren met stijl uw eigen leven en bevestigen het karakter van de omgeving. Daarom moet je de tijd nemen om het ontwerp van uw harde board materiaal te kiezen te nemen.
In onze online shop vindt u een breed scala van design tables in glas, keramiek en hout te vinden.

De vaste tafels in zeer geliefde hout voor de gezellige esthetiek die communiceren en voor de duurzaamheid van het materiaal.

Het hout kan worden van verschillende typen; afhankelijk van de mast van waaruit ze komen en worden "essences" genoemd. Ten eerste kan het worden verdeeld in twee grote categorieën:
  • hard als peer, eiken, noten, buxus, kersen
  • zacht als dennen, kalk, populier, grenen

De vaste stof wordt het zogenaamde "massief hout" gewaardeerde en exclusieve omdat de opbrengst rechtstreeks uit de boom stam. Het is ook uniek omdat de stukken waarin het wordt gewerkt presenteren geen oplossingen van continuïteit. Maar een harde houten tafel trouwt Shabby Chic en rustiek-instellingen, maar ook de moderne om een ​​warmere gloed aan de levenden te geven.

Een glazen tafel is een perfecte oplossing voor iedereen die streeft naar verfijning en moderniteit. De glazen vaste tabelontwerp, rond of rechthoekig vierkant geeft concretiseren van een industrieel en eigentijdse omgeving. De schoonheid van een glazen tafel is dat te wijten aan de transparantie, meer licht geven om het milieu te verkrijgen van een grotere ruimte effect dankzij het spel van reflecties en licht contrasten.

Voor een nieuwe oplossing die u kunt kiezen voor een tafel met een tegelvloer. Chic maar ook eenvoudig te reinigen. De realisatie van de schappen van deze tabellen gaat met behulp van high-tech keramische materialen, de belangrijkste Italiaanse en Europese fabrikanten te bellen op verschillende manieren: Glas keramiek, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

Wij zijn officieel retailers van belangrijke producten, zoals tafels De stoel , Com.p.ar, Zamagna, Stones.

In onze online shop kunt u veel plezier op zoek naar de vaste tafelblad perfect ontwerp voor uw leven, volledig gemaakt in Italië tegen gereduceerde prijzen.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies