Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tabellen Modern harde keramiek en design

De keramische tafels - dat wil zeggen in dit geval de moderne vaste tafels met porseleinen blad - zijn een van de trends van de afgelopen jaren in de wereld van 'meubilair voor de woonkamer, keuken. De redenen voor het groeiende succes van deze tabellen zijn te wijten aan verschillende factoren, zoals: strakke lijnen, modern en van essentieel belang, high-tech materialen, continue innovatie en onderzoek, een hoge weerstand tegen schade.

In tegenstelling tot traditionele modellen gemaakt met bijvoorbeeld Deruta keramiek (Umbrische stadje dat bekend staat voor de productie van artistieke keramiek) moderne keramische vaste tafels zijn in feite high-tech als we kunnen zeggen dat het over een tafel. De realisatie van de schappen van deze tabellen gaat met behulp van high-tech keramische materialen, de belangrijkste Italiaanse en Europese fabrikanten te bellen op verschillende manieren: Glas keramiek, Superceramica, Cristalceramica, Laminam® etc.

Bijvoorbeeld, de modellen met tafels bedekt "glaskeramiek" gewoonlijk gedefinieerd als die met een 1 cm dikke glasplaat boven in combinatie met een keramische laag van 3 mm. Het eindresultaat is een materiaal dat een aangenaam esthetisch effect, verfijnd en elegant en uiterst duurzaam biedt. Het bakken bij 1200 ° C, maakt het bijna onmogelijk om de plank glaskeramiek krabben op een toevallige manier waarbij de lijsten met deze planken veilig worden gebruikt met messen, kokende potten, zonder risico van cosmetische schade (in tegenstelling tot tafels met glasplaten hout ).
Doordat er meer in detail de keramische materialen van de schappen hebben vele voordelen: ze zijn zeer resistent (afschuiving, schokken, schuren, krassen, chemicaliën, UV-straling en warmte), vlambestendig en ondoordringbaar voor vetten en oliën afstotend. Het vereist dan ook speciale aandacht of behandeling en zijn gemakkelijk te reinigen.

Naast de zogenaamde glaskeramiek (welke overeenkomstig koppeling van twee lagen glas en keramiek) in het algemeen de meeste keramische tabellen op de markt een plank bestaat uit een laag met een dikte van 3 mm dik keramisch materiaal ongeveer gekoppeld met een onderliggende laag van glas, kristal of mDF met variabele dikte (1-3 cm).

De frames en de poten van tafels verkocht door Viadurini zijn meestal gemaakt van hout, met rechthoekige plank aluminium of staal.