Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0
TAFELS EN STOELEN

Eettafels voor de moderne design keuken Viadurini Collezione Living

Typisch de eetkamer is een aparte ruimte dan de keuken, beschouwd als het heiligdom van voedsel, waar u heerlijke gerechten kunt bereiden voor al onze gasten. In andere gevallen de eetzaal overeenkomt met de keuken, een kamer van grote afmetingen die plaats bieden een uitgebreid overzicht van glasdesigner dineren, hout, metaal of ander materiaal. In ieder geval moet u in elk huis een eettafel of keuken vrij groot in lengte en breedte. Niet alleen voltooien op harmonieuze wijze de apparatuur thuis, maar het is cruciaal om te kunnen leven met de directe familie van die gezellige maaltijden. Hoewel schijnbaar nutteloos, ze hebben goede mogelijkheden voor discussie en uitwisseling van standpunten om te groeien en te leren samen te gaan met nagels dagelijks leven.

Rechthoekige tafels, ronde, hout, glas, moderne of oude

Wij geven de voorkeur ronde of rechthoekige tafels uit de ronde vorm, met een moderne of klassieke stijl, gemaakt van hout of glas. We hebben zowel vaste klassieke tafels dat uitbreidbaar .
Je echt verwend en het ideaal is om de grootte tot uw beschikking in de keuken of de eetkamer, en de tafel zelf te overwegen. Overweeg ook de hoogte ten opzichte van de stoel die u al hebt aangeschaft, of neem een ​​kijkje op onze voorstellen. Er is zeker een heleboel interessante ideeën en ontwerpen. Haast je niet om zo'n belangrijk stuk van het meubilair te kopen, zoals een eettafel van uw huis. Zorg ervoor dat het een keuze gedeeld met alle leden van de familie, omdat het zal zijn omheen waar je kunt confronteren en delen van spannende momenten. Alle producten die worden aangeboden in de catalogus zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers. Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen de keukentafel of modern of klassiek dineren die geschikt is voor u!

Ontdek onze aanbiedingen en online kopen een design table

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies