Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Krukken van modern design

Glamour, veelzijdig en functioneel ontwerp zijn de ontlasting; een originele inrichting en trendy voor een omgeving met aandacht voor elk detail!

Krukken voor moderne, kleurrijke ontwerp - laag of hoog - een essentiële aanvulling! Handig voor in de keuken of op de hoek bar, maar niet alleen .. zijn praktisch voor elke kamer van het huis.

Voor degenen die ervoor kiezen om ze te gebruiken in de keuken (en heeft een moderne stijl) worden aanbevolen ontlasting zwart-wit hout en zelfs de modellen voor materialen met aantrekkelijke trant van 'staal en kristal. Voor degenen die willen een vleugje originaliteit naar de keuken, maar ook naar de woonkamer te geven, kunt u kiezen tussen de modellen van de voorzitter stekker met metalen frame en chromen afwerking. Verkrijgbaar in vele kleuren.

Een ander alternatief voor wie houdt van stijl en Shabby wil een design kruk die niet onopgemerkt .. is Makastool Li-Ving Design Studio! De Makastool zijn hilarisch gewatteerde ontlasting geïnspireerd in vorm en kleur, de beroemde Franse gebakjes: macarons. Bestaande uit de benen van beukenhout, en een zitting bedekt met gekleurd leer, met water en afwerking vlek.

Voor degenen die willen een opvouwbare kruk, eenvoudig en licht te dragen Design Workshop biedt krukken met houten poten en zitting gemaakt van een met de hand gedrukt canvas elk met originele en handgemaakte ontwerpen die elk stuk uniek maken.

Voor de meest veeleisende in de ontlasting zal Adamantx® meer dan een krukje een klein kunstwerkje zijn. L 'Adamantx® is het innovatieve materiaal waarmee het mogelijk is elke vorm te realiseren, objecten en projecten te maken van het unieke ontwerp. De golvende vormen en een goede doorstroming van de lijnen in de ontlasting Adamantx zijn zeer effectief ook voor de meest exclusieve openbare plaatsen.

Een uitstekende oplossing zijn klein krukken natuurlijk hout ruwe Viadurini lijn van Living collectie, in het bijzonder gewaardeerd voor rustiek en retro cirkels.

speciaal voor kinderen zijn de ontlasting van raden van ontwerp, gekleurd hout .. stabiel, lichtgewicht en modulaire die ervoor zorgt dat ze zich vrij om te kleuren en te spelen in extreme rust.

Fris en levendig design zijn de ontlasting externe Myyour wit of zwart aan de buitenkant, terwijl in het interieur kunt u de schaduw van de kleur die u liever kiest! Uw outdoor zal zeker worden verbeterd dankzij deze moderne en veelzijdige inrichting producten. Nuttig als eenvoudige stoelen voor het terras of een kleine decoratieve plank voor uw tuingereedschap.

Als je van leer, de sectie die het verzamelt leer beklede stoelen is zeker iets voor u: u zult verschillende modellen met stalen structuur ideaal voor keuken en woonkamer beschikbaar met of zonder terug te vinden.

Kies zorgvuldig in onze online winkel van de ontwerper ontlasting modellen die je leuk vindt en beste match bij u thuis!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies