Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Krukken Kitchen and Bar ontwerp lederen

Altijd al een corner bar kunt u ontspannen met je vrienden door ze te proeven een frisse en uitnodigende cocktail gemaakt door u?

Als het antwoord ja .. dan moet je gewoon een paar comfortabele lederen stoelen van de keuken ontwerp of de bar van uw huis te kopen! Waarom leren? Het leer is een exclusieve, voor geraffineerde producten en waardevol, in het bijzonder om te worden gebruikt bij de productie van de zetels en rugleuningen. In feite, zijn stijfheid maakt het duurzaam en onverwoestbaar. Elegance is onbetwistbaar is als je natuurlijke kleur of gekleurde ontlasting te kiezen.

Met of backless stoelen zijn comfortabel en van een onverwoestbare kwaliteit door de tijd en slijtage. De bekleding kan worden geregenereerd leer (samengesteld tot 98% natuurlijke producten), geregenereerde gedrukt, leer (materiaal zonder enige kleuring) en volnerfleder (behandelde materiaal natuurlijk).

De combinatie van leer met verchroomd stalen onderstel, benadrukt de moderniteit van een kruk in designer leer.

Viadurini Leather Collection biedt een selectie van de charmante en comfortabele stoelen met plywood zitting met ronde of vierkante basis in verchroomd staal riser en regolabile.Nel onze online shop kunt u de ontlasting in stalen structuur met lage rug of bovenste seconde van uw voorkeur te kiezen. Kies de lederen stoelen modellen perfect voor uw levensonderhoud van de vele voorstellen in onze online shop tegen gereduceerde prijzen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies