Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Unieke Ambachtelijke Afdrukken op het Canvas - Gemaakt met Behulp van de Marchi's Mangle

Ambachtelijk printen op canvas uit 1600 exclusief handgemaakt: traditie, geschiedenis, vakmanschap en eigenheid van drukkerij Marchi.

In deze sectie bieden we met trots een product dat het beste de waarden van de Italiaanse traditie en vakmanschap vertegenwoordigt, exclusieve producten die u alleen van Viadurini kunt hebben. 
Viadurini brengt in samenwerking met de beroemde drukkerij en werkplaats van de Marchi-familie een product op de wereldmarkt dat zijn gelijke niet kent: handgedrukte artisanale prints gemaakt met mangel .
Het bijzondere van deze producten is hun geschiedenis en traditie : de Marchi-winkel is actief sinds 1633 en van generatie op generatie heeft ze de traditie voortgezet, zonder ooit haar toevlucht te nemen tot nieuwe gereedschappen of technieken, van de strikt handgemaakte Romagna-print.
De Marchi-familie heeft een uniek gereedschap in de wereld: de mangel . Dit instrument wasbedacht door de beroemde Leonardo Da Vinci en geeft het canvas een niet- gematteerd uitgerekt en glad oppervlak , waarop het vervolgens handmatig wordt bedrukt met eeuwenoude mallen, de motieven en decoraties in heldere en traditionele kleuren .
Een andere bijzonderheid zijn de kleuren, allemaal natuurlijk en uit mineralen vervaardigd volgens een oud geheim recept ; de kleuren zijn zo onder de indruk en bereiken na enige verwerkings- en fixatiefasen de definitieve staat.
Elk product wordt aldus gedefinieerd als uniek en onnavolgbaar , waardig symbool van een traditie en handwerk dat zijn gelijke niet kent in de wereld.

Bekijk onze catalogus en ontdek dit spectaculaire merk. Bel onsHelpdeskservice Als u vragen of informatie heeft over producten of bestellingen, staan ​​wij altijd klaar om aan al uw verzoeken te voldoen.