Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuin fauteuil, van modern ontwerp om uw buitenmeubilair in te richten

Een meubel dat niet in uw tuin kan ontbreken, is een charmante tuin fauteuil die u zoete momenten van ontspanning zal geven in combinatie met sofa buiten. Ontdek de beste aanbiedingen die we voor u hebben geselecteerd!

Om aan al uw behoeften en smaken te voldoen vindt u tuin fauteuils van verschillende materialen. Voor liefhebbers van een klassieke stijl hebben we de fauteuils met teakstructuur, bijvoorbeeld van Talenti, de Cleo-modellen in de klassieke of rockende versie.
Als je een meer moderne en eigentijdse omgeving wilt creëren, hebben we gedacht aan de fauteuils met een stalen structuur zoals het Nest model van Coro of gemaakt met polyethyleen. Bekijk de modellen Vondom Vela, meer geometrisch, en Agatha om uw tuin een vleugje kleur te geven.

Als laatste, om weg te komen van het klassieke concept van de fauteuil, stellen we de Sacco-modelstoelen van Talenti voor in een enkele of dubbele versie, licht en comfortabel in beweging. Verkrijgbaar in verschillende kleuren geven een originele touch aan uw tuin. Laat je veroveren door het verlangen om jezelf over te geven aan hun zachtheid.
Als je een zwembad hebt en je houdt van zonnebaden op het water, zijn hier de zwevende fauteuils ontworpen door Trona. Verkrijgbaar met dubbele stoel, Magnum-model, of met enkele stoel, luxe model. Ze veroveren je met hun moderne design, allemaal gemaakt in Italië!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies