Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuinstoelen en outdoor design en modern

Kijkend door de gordijnen van ons raam, worden we aangetrokken door de sterke licht afkomstig van buiten. We kijken uit en we zijn gefascineerd door het licht, de kleuren en geuren die de bloemen van onze tuin afgeven. Wat tevredenheid! We besluiten om een ​​pauze te nemen en te genieten van het groen van ons huis.

Wat is er mooier dan te ontspannen in de schaduw van het prieel zitten comfortabel op onze stoel buiten zijn ?!

Hoe de ontwerper tuinstoelen geschikt voor ons milieu kiezen? Gezien het feit dat outdoor zitting zijn voorbestemd om de hele zomer buiten blijven, moeten we rekening houden met bijzonder resistent materialen die niet verslechteren of verkleuring bij blootstelling aan zonlicht of een plotselinge regen. Een van de meest bestendig en modern zijn de rotan en plastic stoelen. Even duurzaam zijn de stoelen van aluminium design tuin of ijzerlegeringen, speciaal behandeld om de 'exterieurs en de uitvoering teak stoelen, duurzaam en gemaakt om lang mee.

Zeer elegant en modern zijn de faux lederen fauteuils behandeld of opblaasbare. Zeker interessant voor liefhebbers van country en klassieke zijn de houten fauteuils behandeld voor gebruik buitenshuis, met grote kleurrijke kussens die u en uw gasten ontspannen.

Hier kunt u een oplossing en de gewenste kleur te vinden, worden alle producten opgenomen in de catalogus gemaakt van hoogwaardige materialen, en zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie gemaakt door onze medewerkers. Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen de buitenkant moderne of klassieke stoelen die perfect zijn voor u! Ontdek onze aanbiedingen en online kopen van de stoel voor de tuin van je dromen!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies