Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Tuintafels en hout outdoor teak

De droom van een zomerseizoen gekenmerkt door dagen en ontspannende momenten brachten niet alleen op het strand of op vakantie, maar ook in onze tuin, onderhouden met trots en toewijding, gaat hij worden gerealiseerd. Deel de ruimte buiten met familie en vrienden, het organiseren van een vrolijke ontbijt, een koel drankje of een lekkere barbecue, pleit voor de ontwikkeling van de elementen van comfortabel en duurzaam meubilair: tafels Teak Garden zijn een perfecte keuze voor sociale evenementen van succes.

Teak is een zeer waardevol Aziatische hout, dat de veiligheid van een product in een van de sterkste natuurlijke materialen bestemd voor de open ruimten, zoals stoelen, bedden en tafels buiten biedt.
Samen met de belofte van een vochtbestendige product, zoutgehalte en atmosferische veranderingen, een teak tafel, het zorgt niet alleen functioneel, maar ook esthetisch design oplossingen voor alle behoeften te voldoen.

Moeilijk om te kiezen? Een teak tuin aanschuiftafel kan zich goed lenen voor degenen die willen een intieme en vriendelijke diner combineren met een groot feest, terwijl degenen die willen inzetten op een moderne tafel de keuze van een ronde tafel kunnen beoordelen, waardoor er meer ruimte voor andere tuinmeubilair. Blijft echter een rechthoekige tafel de meest traditionele keuze voor het aanbieden van een breder assortiment tegen gereduceerde prijzen. Er zijn ook andere alternatieven zoals een vierkante tafel voor een minimale ruimte of een ovale tafel voor een meer geavanceerde en verfijnde keuze.

Viadurini biedt de beste teak tuintafels en buiten met een aantal veranderingen die het weer en een aantal van acaciahout model kan weerstaan voor degenen die niet willen naar het bureaublad altijd buiten te houden, maar zet hem naar het asiel bij slecht weer of in de winter.

Een model is een noviteit: de Ronde Tafel Real teak tafel , grote tafel voor 8-10 personen met een diameter van 150 cm of 180 cm ideaal om buiten te eten met een grote groep vrienden.
De parel van de tafel, die stevige houten basis en plank in teak hout heeft, wordt vertegenwoordigd door de centrale draaischijf (servivivande) waarmee alle gasten toegang tot alle gerechten met een minimale inspanning, zonder op te staan of vraag een ander .

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies