Made in Italy

Tuineiland in teakhout met kussen inbegrepen Gemaakt in Italië - Liberato

  • Made in Italy
  • Code: LIBERATO8
€ 9.557,02
Materiaal Teak
Levertijden 1 week
Hoogte (cm) 60
diameter (cm) 160

Tuineiland in teakhout inclusief kussen Made in Italy.

Eiland geschikt voor elk type buiten en gemaakt geheel in Italië . De structuur is in teak , een kostbaar materiaal met uitstekende technische eigenschappen. Het kussen is bedekt met verwijderbare stof van 100% acryl en wordt meegeleverd . De harmonieuze vormen van het eiland worden overgenomen door het zachte en volumineuze kussen , waardoor het het ideale accessoire is om te ontspannen in de schaduw van een boom of bij het zwembad, in harmonie met de omgeving.

Het eiland maakt deel uit van een grote en veelzijdige collectie, gekenmerkt door geometrische lijsten en in elkaar grijpende processen met een natuurlijke houtafwerking die de lijnen volgt en de formele details benadrukt.

Viadurini in the Garden presenteert een collectie outdoorproducten met een vernieuwend design. Deze producten belichamen een van de oudste kunsten die nog steeds het verleden weet te verweven met het heden, een kunst gemaakt van techniek en wijsheid, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel.
Collectie die bruikbaarheid , kwaliteit , schoonheid en design op vakkundige wijze combineert, uitnodigend en boeiend tegelijk. Producten begiftigd met grote functionaliteit , betrouwbaarheid in de tijd en weerstand tegen weersinvloeden .

NB: sierkussens zijn niet inbegrepen.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief