Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Varaschin Slimme moderne design tuinzetel, 6-delig

Code: CLEVER SEDIA-1 SHOWROOM
€ 1.515,00 € 2.755,00 -45%

madein_italy

- +
Maatregelen
58x56xH78 cm
Levertijden
7 werkdagen
Varaschin
Varaschin Slimme moderne design tuinzetel, 6-delig
OPGELET Structuurafwerking in aluminiumgrijs zijde, zitting en achterkant, parelstructuur
Cleforce by Varaschin fauteuil heeft een origineel ontwerp met oog voor detail, waardoor het geschikt is voor zowel binnen als buiten gebruik.

Voering functies
Textuur: het is een pvc-vezelweefsel, 2x1 draad, met uitstekende scheurweerstand, hoge weerstand tegen UV-stralen en tegen schimmels en vlekken. 100% recyclebaar.

Voor extra bescherming wordt het aanbevolen om de juiste hoezen te gebruiken in de winter, 's avonds, of in geval van frequente regenbuien. Als u de dekking wilt kopen, vraag dan een offerte aan van clienti@viadurini.it.

NB De collectie ondersteunt zonlicht en regen. Wij adviseren regelmatig onderhoud en speciale aandacht voor de bescherming van voorwerpen in het geval van slechte weersomstandigheden (ijs, hagel, temperatuurschommelingen, vochtigheid, aanhoudende, verzengende hitte of extreme kou). De duurzaamheid en integriteit van deze items zijn afhankelijk van de zorg waarmee ze worden onderhouden. Voor aluminium- en staalproducten (43, 304Ep, 316), hoewel beschermd door behandelingen en afwerkingen geschikt voor gebruik buitenshuis, is het essentieel om te voorkomen dat water in het product zelf stagneert. In feite bevatten alle artikelen technische perforaties die nodig zijn voor het aanbrengen van beschermende behandelingen en afwerkingen. De introductie van water in die gaten en de stagnatie ervan kan roest aan de inwendige delen van de leidingen veroorzaken.

Zout- en chloormist : het product is geschikt voor maritieme omgevingen, bij zoutsproeiomstandigheden en voor meubels aan het zwembad in de aanwezigheid van chloor. Maatregelen: zorgvuldig onderhoud en reiniging zijn essentieel om de integriteit van de componenten zo lang mogelijk te behouden.
Het is raadzaam om de artikelen altijd in goede staat te houden om ze wekelijks met veel vers water te wassen om zo veel mogelijk het zoutgehalte te elimineren dat de structuren kan aanvallen. Alleen zo is de zekerheid aanwezig dat het product in de beste staat blijft.

We hebben de hele Varaschin-lijn beschikbaar. Neem contact met ons op voor een offerte.
Viadurini is een officiële dealer en we kunnen u alle producten van de Varaschin-collectie leveren. Vraag ons om advies of neem contact met ons op om de gepersonaliseerde prijs te weten te komen!

De laatst bekeken producten