Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur - Bezorgservice op de vloer en montage beschikbaar in heel Nederland
  • 0
  • 0

FIAM ITALIË Veblén design wandspiegels en glazen tafels - Viadurini

Veblén, Luxury Edition van Fiam Italia, werd in een zeer verre tijd in Italië geboren, maar komt hier niet. De cultuur van design en elegantie breidt zich snel uit en beïnvloedt meubels over de hele wereld.
De smaak voor schoonheid en luxe meubels begint bij het glas- en kristalwerk van de Livi-familie, en gaat dan door tot vandaag, waardoor deze collectie perfect is voor het interpreteren van de wensen van diegenen die ervoor kiezen hun huis te verrijken met kostbaar meubilair dat elegantie communiceert aan iedereen die komt in contact met jou.
De belangrijkste kenmerken van deze collectie zijn de elegantie en de rijkdom van de afwerking, goed vertegenwoordigd door het symbool dat hoort bij de naam Veblén: de hermelijn. Een dierensymbool van aristocratie, zuiverheid en royalty's. U vindt deze onderscheidende elementen terug in de moderne designtafels in hout en in gerookt glas Louis en Venetië, in de serie barokke spiegels uit de meest uiteenlopende vormen New Baroque en tot slot in de consoles zoals de Canova waarin het hout bekleed is met leer harmonieus combineert bronzen glas.
Dit is de reden waarom een ​​groeiend aantal ontwerpers heeft gekozen voor en nog steeds kiest om samen te werken met Veblén, waarbij hun kenmerkende glas in de geschiedenis en de geschiedenis van het meubilair wordt achtergelaten.
Door een Veblén-product te kopen, brengt u een stukje luxe designgeschiedenis bij u thuis!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies