Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Hanglamp buiten, o versier je tuin met stijl

Dit gedeelte gewijd aan hanglamp buiten combineert het beste van Italiaans design voor de verlichting van uw buitenruimte.
Verfijnd ontwerp dat perfect afwisselt tussen een vintage en een moderne stijl, elk van u vindt de tuinlamp geschikt voor uw behoeften.

Buiten hanglampen gemaakt van messing, koper en wit glas geven een vintage touch aan uw veranda, of aan de tuin waar u een gezellige woonkamer heeft gecreëerd. Geproduceerd met slechts één lampje, of met drie lampjes, is de keuze afhankelijk van de beschikbare ruimte.
Voor liefhebbers van moderniteit is het beter om de plafondlampen te kiezen die gemaakt zijn van gips of cement met een cilindrische of parallellepipedumvormige vorm en die perfect zijn om uw buitenruimtes in een eenvoudige stijl te verlichten.
Als u in plaats daarvan een contractomgeving moet leveren en u vrije ruimte aan de verbeelding kunt geven, kiest u de merkvoorstellen van Myyour. Zachte witte wolken of prachtige ronde lichten met een of drie lichten met een marsala-kleur die tijdloze elegantie aan de buitenruimtes geeft.

Kies de hanglamp voor buitenshuis die het beste bij u past, en als u meer informatie wenst over sommige producten, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zullen u graag helpen bij uw uiteindelijke keuze en om uw zorgen te beantwoorden.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies