Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Vloerlamp tuin, van het beste Italiaanse ontwerp

Deze pagina gewijd aan vloerlampen tuin belichaamt de originaliteit van het Italiaanse design.
Onze medewerkers hebben een zorgvuldige selectie gemaakt om u alleen de beste producten aan te bieden, gemaakt met precisie en aandacht voor detail.

Staande lampen van gelakt aluminium met een eenvoudige en moderne stijl. Vierkante lijnen en een innovatief ontwerp voor diegenen die hun outdoor op een eenvoudige en minimale manier hebben ingericht. Soberheid in elegantie is het motto van dit Italiaanse merk dat deze lampen heeft ondertekend: Talenti.
Voor degenen die in plaats daarvan dol zijn op originaliteit en de mogelijkheid hebben om een ​​grote tuin te hebben, kunt u genieten van de voorstellen van twee Italiaanse merken die prachtige lichte meubels maken met polyethyleen als grondstof.
Lichtgevende bollen die doen denken aan de maan of prismalampen om de contractruimtes te creëren die zijn ontworpen door Slide met elegantie. Of lampen in de vorm van een tulp of roos die kunnen worden aangepast in het gekleurde licht dat Myyour handtekeningen verzendt.

Koop online voor uw tuin een prachtig lichtontwerp. Onze medewerkers helpen u graag tijdens het aankoopproces en beantwoorden uw vragen via de juiste chat, ons telefoonnummer op de website of naar ons e-mailadres.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies