Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

koperen lampen

Voor de liefhebbers van de wijnoogst, de sfeer 50 jaar .. deelnemen aan het leven van een koperen lamp zal de juiste keuze! De sterke eigenschappen grafieken en sferische elementen van koperen lampen zijn ook perfect voor een industriële en minimalistische stijl. Naast de modellen in klassieke stijl, evenals modellen uit meer moderne ontwerpen zoals lampen met nikkel afwerking en modellen in een nautische stijl met duidelijke verwijzingen naar de nautische wereld.

L 'Brass is een materiaal dat vaak gebruikt om een heleboel meubels, lampen en verlichting ontwerp te maken; maar waarom?
Messing is een legering van koper en zink die - dankzij zijn eigenschappen zoals mechanische sterkte, kleur, flexibiliteit en vervormbaarheid - is een ideaal materiaal voor vakmanschap.

Viadurini biedt u de beste selectie van lampen, wandlampen, schorsingen, staande lampen en verlichtingssystemen messing van de beste bedrijven, zoals het licht en Aldo Bernardi.
Modellen van Indoor lampen voor woningen en kamers, tuin en outdoor-modellen ideaal voor openbare ruimten, veranda's, loggia's en locaties in de buurt van de zee.

Uniek in hun soort, koperen lampen zijn zeer solide en duurzaam evenals het hebben van een onderscheidend design. De decoraties, vaak aan de buitenkant van lampen verfraaien, of het nu in heldere materialen zoals koper of zilver, maakt u een groot visueel contrast effect.

Een tip voor het reinigen van terracotta lampen aan het troebel worden na verloop van tijd te voorkomen. De koperen onderhoud bestaat normaliter het polijsten en het verwijderen van stof. Voor het polijsten, volstaat het zachtjes wrijven op het oppervlak een zachte doek asciutto.Per het verwijderen van vuil, slechts met een zachte doek ondergedompeld in zeepsop geven messing.

Hier kunt u iedere gewenste oplossing te vinden. Vergeet niet dat voor enige twijfel we staan ​​tot uw beschikking. Het zal een genoegen voor ons om u te helpen kiezen de koperen lamp van uw dromen, maar ook meubels van welk materiaal dat geschikt is voor u!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies