Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Koperen lampen, made in Italy

Dit gedeelte van onze online catalogus is gewijd aan koperen lampen.
Ze zijn in staat om een ​​magische sfeer te creëren door ons te omhullen in de ontspanning van een warm licht. Een essentieel element voor een verfijnde en elegante omgeving.
Met een vintage en industrieel design zijn koperen lampen perfect geïntegreerd, zelfs in een moderne omgeving.

Koper, een van de eerste metalen die door de mens wordt gebruikt, is altijd gemakkelijk gemodelleerd, vooral in platen die op hun beurt werden gevouwen en gevormd in de gewenste vorm. Verder is het een 100% eco-duurzaam en recyclebaar materiaal.
Met name ook in de nuances van zijn kleur varieert koper van rood naar bruin naar groen: samen met goud is het het enige gekleurde metaal.

Op Viadurini vindt u een voortdurend groeiende catalogus van koperen plafondlampen, koperen wandlampen en koperen vloerlampen gemaakt door ambachtslieden en geproduceerd in Italië door toonaangevende merken zoals Aldo Bernardi en Il Fanale. Voor een meer gedetailleerde controle van het mogelijke gebruik van elke afzonderlijke lamp (indien binnen en / of buiten) is het raadzaam om de gegevens in de productfiche en in het bijzonder de IP-beschermingsgraad van elk apparaat te controleren.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies