Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Lampen in koper vormgeving en ambachtelijke

Wie zou niet een gezellig huis verlicht met warme tinten en gouden tinten willen? Om dit te bereiken, moet je zorgvuldig plannen van de verlichting. Een ontwerp in koper lamp is in staat om een 'magische sfeer omhult ons in de ontspanning van een indirect lichte tinten intense recreëren. Factoren die van essentieel belang voor een verfijnde en elegante sfeer. Van minimalistisch design en industriële, de koperen lampen, zijn perfect geïntegreerd in een moderne sfeer, maar ook in een retro en vintage stijl.

Dankzij de koper, een van de meest trendy materialen voor home verlichting, lampen en kroonluchters zijn gemaakt om te combineren met een zorgvuldige retail omgeving. Het werk met de hand, de koperen lampen zijn exclusief een aanvulling op zowel binnen als buiten.

Koper, één van de eerste metalen gebruikt door de mens, is altijd gemakkelijk gegoten, met name in platen die op hun beurt werden gebogen en gevormd tot de gewenste vorm.

Zelfs vandaag de dag, koper is een uitstekend materiaal voor het maken van objecten, dankzij de eindeloze mogelijkheden van de verwerking van zowel de zuivere staat is in legeringen zoals brasses en brons.
Voor de liefhebbers van de green, is het interessant om te weten dat het is een eco-vriendelijk materiaal en 100% recyclebaar.

Het bijzonder ook in de nuances van zijn kleur, koper varieert van rood naar bruin naar groen: samen met goud is de enige gekleurde metalen.

Op Viadurini vindt u een catalogus van voortdurende expansie in het ontwerp koperen hanglampen, vloer, tafel, muur, met de hand gemaakt en in Italië vervaardigd door toonaangevende merken zoals Aldo Bernardi en The Light . Voor een meer gedetailleerde controle over het mogelijke gebruik van elke lamp (als inwendige en / of uitwendige) is het raadzaam om de gegevens gerapporteerd in het productblad met name de mate van IP bescherming van elke inrichting te verifiëren.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies