Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Koperen buitenlamp, vintage design

In deze categorie hebben we koperen buitenlamp ingesloten.
Een pagina speciaal voor diegenen die hun privétuin of contractomgeving een vleugje vintage design willen geven zonder af te zien van de unieke kwaliteit van producten die in Italië zijn gemaakt.

Aldo Bernardi, een beroemd Italiaans merk op het gebied van verlichting, presenteert zijn prachtige koperen buitenmuurverlichting om uw buitenruimtes te verlichten met een warm licht dat de juiste sfeer creëert voor elke gelegenheid.
Koper gecombineerd met messing, aluminium en glas creëert unieke lampen met kronkelige lijnen en originele ontwerpvormen. Handgemaakt in Italië, ze zijn gemaakt met materialen van de hoogste kwaliteit, ontworpen om in de loop van de tijd mee te gaan en tegelijkertijd hun schoonheid te behouden.

Voor alle informatie die u nodig heeft of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers zullen u graag helpen. U kunt ons vinden op ons e-mailadres, op het telefoonnummer op onze website en in de juiste chat. We zullen ons best doen om uw aankoop snel en eenvoudig te maken.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies