Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Messing lamp, made in Italy

In dit gedeelte van onze site willen we u de messing lamp voorstellen.
Een perfecte keuze voor liefhebbers van vintage design en de jaren 50-sfeer. Maar niet alleen de gewaagde grafische functies en de bolvormige elementen van de messing lampen zijn ook perfect voor een industriële en minimalistische stijl. Bovendien zijn er naast de klassieke lampen ook modellen met modern design beschikbaar, zoals lampen met nikkelafwerking en maritieme modellen met duidelijke verwijzingen naar de nautische wereld.

Messing is een zeer vaak gebruikt materiaal om designverlichting en kroonluchters te maken, aangezien het een koper- en zinklegering is die, dankzij zijn eigenschappen zoals mechanische sterkte, kleur, flexibiliteit en vervormbaarheid, een perfect materiaal voor een vakmanschap is.
Viadurini biedt u de beste keuze aan wandlampen, plafondlampen, staande lampen en messing tafellampen van de beste bedrijven zoals Il Fanale en Aldo Bernardi. Modellen van binnenlampen voor huizen en kamers, tuin- en buitenmodellen perfect voor openbare plaatsen, arcades, loggia's en omgevingen in de buurt van de zee.
Uniek in hun soort, de koperen lampen zijn zeer solide en bestendig en hebben een onmiskenbaar ontwerp. De decoraties, vaak gemaakt om de buitenkant van de lampen te versieren, in schitterende materialen zoals koper of zilver, creëren een contrast met een geweldig visueel effect.

Een tip voor het reinigen van de koperen lampen om ondoorzichtig te blijven na verloop van tijd. Het onderhoud van het messing bestaat normaal gesproken in het polijsten en in het verwijderen van stof. Voor polijsten is het voldoende om zachtjes een zachte, droge doek op de oppervlakken af te vegen. Om het vuil te verwijderen, gebruikt u gewoon een zachte doek die in zeep is gedompeld om over het messing te gaan.
Vergeet niet dat u voor vragen volledig ter beschikking staat. Het zal een genoegen voor ons zijn om u te helpen bij het kiezen van de koperen lamp van uw dromen

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies