AFGEPRIJSDE PRODUCTEN TOT 50%
klantenservice +39 0541.623760
Winkelwagen
Homepage > VERLICHTING > Staande lampen > Staande lampen Il Fanale >

Staande lampen en vloerlampen Il Fanale

CategorieënPROMOTION OCTOBER 2018


Verfijn uw zoekopdracht

Floor lamp Art Nouveau keramiek Anita Il Fanale
Made in Italy
Il Fanale

Floor lamp Art Nouveau keramiek Anita Il Fanale

€ 1.100,00 € 1.238,00 -11%
De staande lampen ... de stijlvolle inrichting en nuttig! Een punt licht van dit soort wikkelen verlicht de kamer in een warm en comfortabel licht. De staande lampen, oorspronkelijk ontworpen voor extra verlichting grote ruimtes, zijn vandaag onmisbare accessoires geworden.

Het voordeel van dit soort lampen is dat ze nemen weinig ruimte, en dit wordt gedeeltelijk veroorzaakt door hun slanke vorm waarmee op te nemen op elke omgeving, zelfs wanneer centimeters beschikbare beperkt.

Hun licht gewicht je kunt verplaatsen ze gemakkelijk afhankelijk van nieuwe eisen of gewoon om hun meubels te veranderen en eentonigheid te vermijden. De staande lampen zijn zeker zeer gewaardeerd door degenen die willen functionaliteit van het product te combineren met design en esthetisch onderzoek.

Op de Fana, waardoor verlichting bedrijf, creëert lampen gekenmerkt door een balans van volumes en verhoudingen en creativiteit zonder excessen die opvalt door de waarde van het product.
De staande lampen van de lamp heeft een uniek en exclusief design. Het compleet in Italiaans, kan perfect verheven vakmanschap nieuwe technieken d 'verlichting waarmee unieke producten en tijdloos maken mengen, terwijl de grondstof.

Made in Italy is het sleutelwoord; de elementen koper, koper en ijzer.

Ontdek al onze wandlampen van het Licht!