Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Lampen in terracotta ambachten uit indoor, outdoor en tuin

Op Viadurini vinden van de beste van Made in Italië met betrekking tot de handgemaakte klei-lampen voor binnen, buiten en tuin geproduceerd door de historische merken van de industrie als TOSCOT , Ferroluce en Licht .

De grootste keuze in online verkoop met meer dan 100 modellen, waaronder applicatie, wand en vloer lampen, kroonluchters, hanglampen, inbouwspots, tuin lampen: alle waardevolle producten die een unieke stijl te combineren met retro design, vintage en modern .

De wens om de aarde, gefascineerd mensheid model sinds de oudheid. En de klei, het is zijn product. Ductiele resistent maar tegelijkertijd is een materiaal dat in combinatie met water, leent zich te modelleren en de gewenste vormen te maken.

Zodra gemodelleerd één of meer combinaties van gronden, moet het productieproces voltooien door een bakken bij een temperatuur van 980- 990 ° C Dankzij de stabiliteit, weerstand tegen veroudering en de lichtheid die verschuldigd is aan de porositeit, klei de meest gebruikte bouwmateriaal en niet alleen.

Vandaag de dag, in feite is de klei wordt ook op grote schaal gebruikt om veel meubels, met inbegrip van hun eigen ambachtelijke terracotta lampen te bereiken; romantische en verfijnde accessoires, verlichting must voor geweldig.

Bijvoorbeeld TOSCOT is een Toscaanse bedrijf, gespecialiseerd in de productie van handgemaakte handgemaakte terracotta verlichting producten combineren de Toscaanse traditie van de hand gegoten vormen en decoratie, variërend van klassiek tot hedendaags.

Geen industrieel product of in serie gemaakt, maar unieke stukken handgemaakt in Toscane met behulp van de hoogste kwaliteit materialen en met een speciale nadruk op veelzijdigheid en coordinability.
De verzorging van de decoraties en afwerkingen geven de bijzondere waarde. De creatieve onderzoek, dat is de basis van hun realisatie transformeert voorwerpen in eigentijds meubilair oplossingen.

Ontdek de collectie van terracotta lampen in Toscaanse stijl TOSCOT!

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies