Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Italiaanse design lampen, gemaakt van terracotta

In deze categorie presenteren we de Italiaanse design lampen, gemaakt van terracotta.
Ze zijn handgemaakt door bekwame ambachtslieden en vertegenwoordigen de hoge kwaliteit van Made in Italy-producten.

In onze catalogus vindt u een brede selectie modellen, waaronder plafondlampen met stervormige armen om uw kamers een originele touch te geven: wandlampen met vierkante lijnen met kubieke of rechthoekige modellen en inbouwspots. Allemaal gekenmerkt door een unieke stijl met vintage en rustiek ontwerp.
Terracotta is een product van de aarde. Nodulair maar resistent tegelijk, het is een materiaal dat in combinatie met water zich leent om te worden gegoten en de gewenste vormen te creëren.
Nadat een of meer combinaties van landen zijn gemodelleerd, moet het werkproces worden voltooid door te koken op een temperatuur van 980-990 ° C.
Het Italiaanse merk Toscot is een Toscaans bedrijf, gespecialiseerd in de handgemaakte productie van terracotta verlichtingsproducten, combineert de Toscaanse traditie van handgegoten vormen en decoraties van klassiek tot hedendaags.

De voorgestelde producten zijn allemaal unieke stukken handgemaakt in Toscane met behulp van hoogwaardige materialen. De verzorging van de decoraties en afwerkingen geven de producten een bijzondere waarde.
Voor informatie of om een ​​persoonlijke prijsopgave te ontvangen, neem contact met ons op via ons telefoonnummer of op ons e-mailadres. Onze medewerkers helpen u graag tijdens het aankoopproces.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies