AFGEPRIJSDE PRODUCTEN TOT 50%
klantenservice +39 0541.623760
Winkelwagen
Homepage > VERLICHTING > Wandlampen > Wandlampen Leucos >

Wandlampen in glazen ontwerp door Leucos

CategorieënPROMOTION OCTOBER 2018


Verfijn uw zoekopdracht

De wand lampen worden geproduceerd meer in de mode. Ze zijn ruimtebesparende meubilair. Verlicht met smaak en recreëren een romantische sfeer. In tegenstelling tot wat men zou kunnen denken, in feite is de wandlampen hebben geen verlichting functie alleen "secundaire".

De applicatie kan worden ingebracht om het even welk type van het milieu: in de meeste gevallen, in feite zijn deze wandlampen worden gezien als een aanvulling verlichting primair gevormd door kroonluchters en opknoping lampen van verschillende soorten.

Heb je ooit geëvalueerd, maar het idee van het kiezen van een heerlijke Wall Maak een prachtige leeshoek? Gezeten in een comfortabele stoel, een warme chocolademelk en het juiste licht kunt u lezen van een goed boek in totaal ontspannen.

Leucos, wat leidt verlichting in is een bedrijf of excellence dat de deskundige vakmanschap van het glas met industriële processen en betrouwbaardere technologieën te combineren.

Hoewel trouw aan een "know-how" van grote traditie, Leucos is nu een dynamische en evoluerende die weet hoe te ontvangen en blij met nieuwe ideeën en nieuwe ideeën om ze te interpreteren met de meest geavanceerde productietechnieken: dus producten met een elegant design en zonder tijd, ware iconen van glas kunst op de wereld van de decoratie door het licht.

Leucos '60 draai aan de klassieke regels van de Venetiaanse glaskunst in een sleutel geheel nieuwe, projecteren van de traditie van Made in Italy in de toekomst. In onze online shop kunt u vele modellen van wandlampen vinden; vet en boeiende lijnen, een combinatie van licht en design.

Ontdek hoe u de winnende amosfera geven voor elk van uw omgeving met Leucos Viadurini.