Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Verwarmde handdoek rails en spiegel radiatoren

Radiatoren en spiegel radiatoren voor elektriciteit en water glas zijn de 'nieuwste trend in het ontwerp van de radiator industrie. In tegenstelling tot traditionele volumineuze radiatoren gemaakt van staal, ze hebben een totale omvang gehalte (tot 6 cm van de muur). Deze glazen wand radiatoren worden gekenmerkt door hun schone, minimalistisch, om hun sterke visuele impact: een echte aanvulling op nog meer design objecten in de spiegel variant.

Beschikbaar in zowel elektrische versie loodgieters, bestaan geheel uit glas en aluminium, hebben een zeer hoge weerstand tegen corrosieve middelen. Alle kleurafwerkingen worden bevestigd met een 650 graden bakproces zorgen voor de weerstand en de chromatische onveranderlijkheid na verloop van tijd.

Het glas radiator spiegel, met zijn unieke ontwerp is een elegante oplossing niet alleen naar de badkamer, maar ook een hotel en onderhoudend binnenkomst.

Wie heeft er een verwarmd handdoekenrek maat kunt aangepaste formaten aanvragen in de elektrische versie van de lijn modellen Ponsi door Viadurini.

Ondanks een geavanceerd ontwerp prijzen spiegel radiatoren zijn absoluut betaalbaar.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies