Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

elektrische en hydraulische horizontale radiator voor badkamer en woonkamer

De Radiatoren Horizontaal modellen zijn zeer gewild door degenen die ruimte problemen hebben of wilt u een object met een speciaal ontwerp om de badkamer te versieren, woonkamer, keuken, hal. Veel van de meest prestigieuze en toonaangevende fabrikanten van Italiaanse en Europese handdoek warmer die Irsap, Cordivari, Zehnder, Runtal hebben in feite een product catalogus van dit type.

Op Viadurini gevonden modellen radiatoren en horizontale hydraulische en elektrische radiatoren gemaakt van roestvrij staal (gepolijst, satijn en interieur) als Blow Cordivari, van plaatstaal buizen als Thesis Cruise Irsap, glas en aluminium als alle modellen radiatoren glas van Ponsi regel Viadurini bruikbaar zowel horizontaal als verticaal monteren.

Ontwerp liefhebbers zullen modellen vinden met lineaire traditionele vormen, zoals de eerder genoemde scriptie Cruise, rechthoekig of ovaal als glas modellen Ponsi, golvende zoals Lola model of originele en unieke vormen, zoals de Stradivarius model en de meermaals bekroonde Badge of Cordivari.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies