Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Elektrische Haarden ontworpen door het ontwerp gebouwd en vervaardigd in Italië

Gezeten in een schommelstoel met een zuivere gebeitst hout wit, konden we een boek lezen of genieten van een avond van totale ontspanning in de voorkant van de romantische vlam van onze elektrische haard!

De verzonken ontwerp om de elektrische haard heeft meestal een praktische structuur en afgewerkt door een frame verrijkt met traditionele decoraties of andere ontwerpen. Perfect voor een rustiek en vintage!

Het is gebouwd in de muur en niet uitsteekt of stick uit heel weinig maakt het niet alleen een mooi object, maar ook compact.

Als uw huis een schoorsteen heeft, hoeft u geen ruimte, maar toch wil een open haard, kunt u kiezen voor een praktische en moderne elektrische open haard.

In het bijzonder zal een elektrische open haard ontwerp inrichten met uw living proeven.

Elektrische haarden zijn gebouwd een meubelstuk eenvoudig te beheren. In feite is niet vies, geen rommel en hebben een minimale impact op het milieu, evenals het hebben van het stroomverbruik echt verminderd. De ultrasone technologie die verneveld water om realistische vlammen en rook effect in feite slechts een liter leidingwater waarmee de open haard wordt aangedreven gedurende 12 uur moet maken!

Dus het effect van "vuur en vlammen" in combinatie met de nep-hout en een bed van heldere en sprankelende as, zorgt voor een speciaal effect en heel reëel!

Laat u verrassen door de vele producten van de lijn Viadurini Fire Collection, vindt u vele modellen van elektrische haarden ingebouwd, vloer en wand te vinden.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies