Luxe Interieurontwerp - Viadurini Collection by BRICALE™

Viadurini Collection by BRICALE™, de echte luxe gemaakt in Italië voor de woonkamer. Salontafels en tafels gemaakt van Venice Briccola hout en glas. Een luxe meubel met een uniek design.
Niet gevonden een product

Viadurini Collection by BRICALE ™ is het nieuwe 100% made in Italy merk van luxe design.

Elegantie, innovatie en duurzaamheid worden gecombineerd met de schoonheid van een natuurlijk materiaal dat uniek is in de wereld: het hout uit de Venetiaanse briccole, de historische palen die de lagune altijd hebben gekenmerkt. Met de schoonheid van Venetiaans briccolahout combineert Viadurini Collection by BRICALE ™ de originaliteit van design en de liefde voor werken en met de hand afwerken, door Italiaanse meubelen van hoge kwaliteit te signeren.

Viadurini Collection by BRICALE™ vertegenwoordigt een authentiek fragment van een van de mooiste steden ter wereld, Venetië. Laat u verleiden door deze eettafels, gemaakt met een nieuwe elegantie, van salontafels van hout en glas om uw woonkamer een origineel tintje te geven of wat betreft de verlichting van de tafellamp die dankzij de aanwezigheid van briccola-hout ingesloten in het glas magische lichteffecten creëert.

In deze collectie kun je genieten van de zuiverheid van glas en de emotie van Venetiaans briccola-hout in een ongewone samensmelting. Voor meer informatie, een offerte op maat of om aan te passen één van deze prachtige producten aarzel dan niet om contact op met onze medewerkers. Wij helpen u graag gedurende het hele koopproces om uw online aankoop snel en gemakkelijk te maken.
Email Newsletter
Nieuwsbrief