Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Viadurini Collezione Living


Viadurini Living Collection biedt gekozen met oneindige variaties in grootte, kleur, materiaal en de afwerking meer dan 5.000 producten. Exclusief items van meubilair voor de woonkamer, eetkamer, woonkamer en een outdoor verdeeld: woonaccessoires, banken, fauteuils, tafels, kapstokken, kandelaars, stoelen, standbeelden, consoles, stoelen, bureaus. Alle items gemarkeerd met een boeiende stijl en kwaliteit materialen: essentiële elementen om een ​​deel van het team Viadurini Living geworden. Producten zoals de exclusieve tafel keramische Brainwave.

In Italië zijn we in staat om mooie top kwaliteit items te maken. Onze missie op het web als Viadurini is dit: om deze prachtige Italiaanse producten in de wereld te brengen!

Viadurini is voortdurend op zoek en nieuwe ideeën en op maat gemaakte producten te selecteren met ons merk uitsluitend online te verkopen.

We doen dit door het selecteren van de beste bedrijven van Italiaans design hen te ondersteunen om de hele wereld te bereiken klanten liefhebbers van design.

Wij selecteren voortdurend nieuwe partners: We zijn vooral op zoek ontwerpers, jonge bedrijven, makers en creatief.

Viadurini Living Collection is het merk waaronder wij bieden de beste en meubilair voor de woonkamer van het huis, het veld voor creativiteit en excellentie van Italiaans vakmanschap.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies