Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Met Viadurini Bladeren en Aankopen in Totale Beveiliging

Viadurini een van de weinige e-commerce Italiaanse SSL-certificaten.

Bij het surfen op het internet hebt u het product gevonden dat u zocht voor een zeer aantrekkelijke prijs ...
Bent u klaar om verder te gaan met de online aankoop.
Maar je bent terecht doordrongen van angst tot de gegevens van uw credit card in te voeren.
Je hebt gelijk, maar met Viadurini je niet hoeft geen angst.

In feite is er niets erger dan online worden opgelicht en op exorbitante kosten voor papier nooit uitgaven van ons. Hoe kan dit gebeuren? Als u kopen in onveilige sites, kan onze papieren worden onderschept door derden worden gebruikt zonder remmen! In aanvulling op de schade of belediging. Waarom om te voorkomen dat onze rekening volledig is opgedroogd, we hebben om op gang te krijgen meteen en blokkeren van de kaart zo snel mogelijk. Dan, om de zaken nog erger te maken, moet je uren verliezen aan een klacht bij de Post politie en het dossier ... last but not least ... hoop op een terugbetaling door onze bank. Kortom, een echte ramp.

De e-commerce Viadurini echt het beschermen van zijn cliënt. Het doet dit door te zorgen voor maximale veiligheid in de aankoop. Viadurini beschikt over alle benodigde certificeringen om online te winkelen zonder zorgen. En dit maakt het een van de weinige e-commerce in Italië extreem veilig.

Dus relax, neem even de tijd om onze online catalogus van het product blader je op zoek bent naar ... en zodra u het vindt, koop het zonder problemen!

Met Viadurini browsen en meer dan veiligheid aankopen.

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies