Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Vloerstaande bio-ethanol openhaard met 3L Charles40-brander

Code: CHARLES40-SHOWROOM
€ 1.549,00 € 2.186,00 -29%
inclusief BTW
- +
Maatregelen
Breedte 57 cm x h. 42 cm x diepte 35 cm x gewicht 20 kg
Levertijden
10/15 werkdagen
Viadurini Fire Design
Vloerstaande bio-ethanol openhaard met 3L Charles40-brander
Charles40 is een fantastische vloerstaande bio-open haard, met een uniek en elegant ontwerp, geschikt voor het herontdekken van het belang van huisbrand.
Een onderscheidend esthetisch en functioneel element van dit object is de fantastische vorm met eenvoudige, gestileerde en verfijnde lijnen.
Charles40 is in feite een minimaal spel van volumes. Door zijn eigenschappen van esthetische lichtheid en belangrijke afmetingen geschikt om het midden van een ruimte in te richten zonder zijn uiterlijk te monopoliseren.
Het is een transparante glazen ruimte met de vlam in een intern en extern drie continuüm. Een altaar waar in alle veiligheid van de schoonheid van vuur wordt genoten.
Bestaande uit een gelakt stalen grafietstructuur en compleet met afgeschuinde gehard glasvuurscherm dat de gehele omtrek omsluit, waardoor het een vierkante rechthoekige vorm heeft.
Charles40 is een bio-openhaard met een overwegend decoratieve, handgemaakte functie : een glazen kast gemaakt van 45 ° gesneden elementen in de hoeken - een compensatieplaat voor het inbouwen van de doorspoelbrander - basis gelast, ontbraamd en met de hand geschilderd.
Compleet met een Jess 40 manuele lineaire brander in gesatineerde roestvrijstalen afwerking die 6 - 8 uur aanhoudt en een maximale capaciteit van 3 L.
Verfijnd, elegant, sculpturaal, slaagt de bio-open haard van Charles40 erin om met zijn perfecte vorm een ontspannende en aangename warmte in de kamers te brengen waarin deze wordt geplaatst.
De belangrijkste eigenaardigheid van deze open haard ligt in het kenmerk van het niet produceren van rook en dampen , naast het niet nodig hebben van een schoorsteen . Ecologische open haard die geen onderhoud nodig heeft , omdat deze wordt aangedreven door bio-ethanol, een hernieuwbare energiebron.
Charles40 is een uniek product in zijn soort, waar het concept van schoonheid, warmte en design samensmelt.
Breng ook een vleugje warmte en stijl bij u thuis!

kenmerken:
- Geschilderde staalconstructie
- Afgebouwd vuurscherm voor gehard glas
- Jess 30 manuele lineaire brander, duur 6 - 8 uur.
- Ecologische bio-ethanol brandstof
- Afwerking staal geschilderd grafiet
- Geen schoorsteen
- Geen dampen en geurtjes
- Geen onderhoud

Jess 40-branderfuncties:
- Handmatige lineaire brander
- Structuur in roestvrij staal van satijn
- Duur 6 - 8 uur.
- Verwarmingsvermogen 3,0 kW
- Bio-ethanol brandstof
- Maximale belasting 3,0 L
- Verbruik 0,48 L / uur.
- Afwerking in gesatineerd roestvrij staal

De laatst bekeken producten